Met deze 7 woonaccessoires breng je de zomer in huis

Dat het een speciale zomer is, is een understatement. Velen onder ons hebben dit jaar geen vakantieplannen gemaakt of hebben ze uitgesteld. Maar dat wil niet zeggen dat je de zomer en het bijhorende vakantiegevoel niet zelf kan creëren. Met deze 7 woonaccessoires breng je that summer feeling in huis:

1. Dromerige wanddecoratie

Je woonkamer inrichten is niet altijd even gemakkelijk. En het is vaak extra spannend als je moet beslissen wat je nu aan die ene lege muur gaat hangen. “Want dat is dan zo definitief.” Met wanddecoratie van IXXI kan je prachtige foto’s aan je muur bevestigen zonder gaten te moeten boren. En wat is er nu zomerser dan een flamingo, een parelwit strand met palmbomen en een azuurblauwe zee? 😉

2. (Bijen)levensreddende fotokader

Steek je fijnste vakantieherinneringen (oude of nieuwe) in leuke fotokaders. Dit exemplaar krijgt een extra zomerse uitstraling dankzij de hexagonvorm, de gouden look en de schattige bijtjes die het geheel afmaken. Deze fotolijst is enkel verkrijgbaar bij de Bijenkorf en bevat bovendien een zakje veldbloemzaadjes. Als je die plant, geniet niet alleen van een ware bloemenpracht, maar help je ook de bijtjes die het tegenwoordig zwaar te verduren krijgen in de natuur.

3. Exotische sierkussens

Had jij deze zomer een safari in het prachtige Afrika geboekt? Of staat het bovenaan je bucketlist, maar moet je die plannen voorlopig even opbergen? No worries. Dankzij dit kussen van Fabienne Chapot ligt het moeilijkst te spotten dier van The Big Five gewoon in je sofa. Klaar voor een zomer in je luie zetel? No pun intended ;-).

4. Heerlijk warme plaid

Om in de Afrikaanse sferen te blijven, willen wij maar al te graag onder deze zebra-plaid van Klippan kruipen. Perfect om wat langer op ons terras te blijven zitten ’s avond of om onze favo serie of film te kijken.

5. Beachy, eye-catching schelp

Als jij niet naar the beach kan, komt het strand wel gewoon naar jouw living. Daar zorgt deze vaas in de vorm van een schelp voor. Ook zonder bloemen steelt die de show in jouw interieur.

6. Oceaanblauwe vaas

Deze prachtige glazen vaas van Hay laat ons dromen over de golven van de oceaan. Nu nog een heerlijke mimosa erbij en de zon begint onmiddellijk te schijnen in je woonkamer.

7. Zomerse geurstokjes

Last but not least zorgt een heerlijke frisse geur voor die extra summer vibe in huis. Houd je van bloemige geuren, zoals lotus en jujube? Dan vind je ongetwijfeld jouw favoriet tussen de vele Rituals geurstokjes.

Kan jouw woonkamer nog wat extra zomerse toetsen gebruiken? Haast je dan naar de webshop van de Bijenkorf en vind de woonaccessoires die van jouw living een echt paradijs maken.

Meer
Lees meer...