Met deze foto bevestigt Fabrizio uit ‘Temptation Island’ zijn relatie met Pommeline

Met deze foto bevestigt Fabrizio uit ‘Temptation Island’ zijn relatie met Pommeline

‘Temptation Island’ op VIJF is nog volop bezig, maar de voorspellingen over hoe het programma zal aflopen, leven steeds meer onder de fans. Een van de thema’s die daarbij het vaakst naar boven komt is de mogelijke relatie tussen Fabrizio, een van de verleiders van dit seizoen, en Pommeline, een van de verleidsters van vorig seizoen.

Pommeline viel vorig jaar op in Tempation Island door aan het VIJF-programma te beginnen als vrijgezel, maar naar buiten te wandelen met Merijn. Die was op het eiland helemaal klaar met zijn sneaky vriendin Lisa en viel voor de charmes van Pommeline.

De relatie tussen het kersverse koppel liep na iets meer dan een jaar dan toch op de klippen. Al snel werd duidelijk dat Pommeline een misstap had begaan en haar baas Fabrizio was meteen ook de hoofdverdachte.

Steeds duidelijker, maar bevestiging blijft uit …

Lang bleef bevestiging uit, al werden de signalen wel steeds duidelijker. Pommeline verklapte eerst zelf haar verliefdheid voor Fabrizio en ook ex-Merijn liet zich meermaals horen … al was dat niet zo positief.

Fabrizio en Pommeline zelf hielden zich lang, contractueel (?), op de vlakte, maar komen wel duidelijk goed overeen. Zo krijgt het duo binnenkort zelfs een eigen programma voor koppels met een liefde voor tatoeages.

Verklapt Fabrizio dan toch relatie met Pommeline?

Maar nu lijken de tortelduifjes niet langer te kunnen zwijgen want een post van Fabrizio op zijn Instagram Story laat maar weinig aan de verbeelding over. “Wakey wakey“, schrijft hij boven een foto van twee in elkaar verstrengelde lichamen.

De foto lijkt op het eerste zicht vrij wazig, maar doordat zowel hij als Pommeline volgetatoeëerd staan, is het niet zo moeilijk te achterhalen naast wie hij is wakker geworden. Om jullie wat te helpen hebben we de meest opvallende tatoeage van zowel Fabrizio als Pommeline aangeduid.

Deze foto plaatste de verleider uit Temptation Island op zijn Instagram …

Instagram

… maar kennen we die tattoo’s niet ergens van?

Instagram

Na dit seizoen van Temptation Island krijgen we ongetwijfeld de officiële bekendmaking van hun relatie!


Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vlucht!

Gesponsorde artikelen