Met deze Super Retro Boy is er eindelijk een oplossing voor al je oude Game Boy-spelletjes

Met deze Super Retro Boy is er eindelijk een oplossing voor al je oude Game Boy-spelletjes

Heb je ook nog oude spelletjes van op de Game Boy liggen die je niet meer gebruikt omdat je Game Boy kapot is? Dan is er binnenkort misschien een oplossing want deze Super Retro Boy is binnenkort te koop en daarop kan je al je oude spelletjes spelen.

We hebben in onze jeugd uren versleten op onze Game Boy, maar daardoor is hij jammer genoeg zelf ook een beetje versleten geraakt. En dat is zonde voor alle spelletjes die we nog hebben liggen. Daarvoor is nu dus een oplossing van het bedrijf Retro-Bit.

Die hebben in de technologiebeurs CES hun Super Retro Boy voorgesteld. Het toestel ziet er bijna hetzelfde uit als een Game Boy en speelt alle spelletjes van Game Boy, Game Boy Color en Game Boy Advance. De reacties zijn unaniem positief.

Kenner zullen opmerken dat de L- en R-toesten op een andere plaats staan dan bij een oude Game Boy, maar voor de rest is de Super Retro Boy helemaal hetzelfde. Hij zou een iets helderder scherm hebben en werkt met een oplaadbare batterij die 10 uur meegaat. Die batterij kan je gewoon opladen met een micro USB lader.

Retro-Bit hoopt zijn console in augustus op de markt te brengen en voor zo’n 75 euro.

Gesponsorde artikelen