Met deze twee jurken wil onze Miss België straks Miss World worden. Wat vind jij ervan?

Met deze twee jurken wil onze Miss België straks Miss World worden. Wat vind jij ervan?

Over een kleine week vertrekt Miss België Romanie Schotte richting het Chinese Guangzhou om ons land te verdedigen op de Miss World-verkiezing. De verwachtingen zijn groot, want haar voorganger Lenty Frans behaalde er plekje in de top tien én kreeg de titel van Miss Europe. Schotte haalt dan ook alles uit de kast om te schitteren op de verkiezing.

Om de prestatie van haar voorganger Lenty Frans te evenaren, gooit huidig Miss België Romanie Schotte niet één, maar twee jurken in de strijd. Beide zijn handgemaakt door het Gentse Atelier ExC.

De eerste jurk, een lange blauwe met opvallende split, is geïnspireerd op de Miss World-kroon en is bezet met bijna twee kilo aan kristallen. Voor de rok werd maar liefst achttien meter tule gebruikt.

Miss Belgium

In jurk nummer twee, een rood kanten exemplaar, zal Romanie enkele stukjes volksdans laten zien. Het imposante kleed is kort vooraan en lang achteraan. Over het rode kant is een laagje zwart gedrapeerd en onze Miss zal een geel lint in haar haren dragen om de landskleuren voor te stellen. Ook het kant is met steentjes bezet.

Miss Belgium

De Miss World-verkiezing vindt plaats op 18 november. Wat vind jij van de jurken?

Gesponsorde artikelen