Met dit handige Facebooktrucje boek je voortaan de beste reisdeals

Een vakantie boeken kost heel wat tijd en opzoekwerk, zeker als je wil profiteren van de beste deals. Wist je dat er een superhandig Facebooktrucje bestaat dat jou al dat werk bespaart?

Heb jij ook iemand in je familie of vriendenkring die altijd de goedkoopste vluchten weet te vinden, luxueze appartementen of hotels boekt aan spotprijzen en het hele jaar door goedkoop op reis gaat? En ben je stiekem wat jaloers op die gave? No worries, vanaf nu heb jij Travelbot om je te helpen op reis te gaan met een klein budget!

Wat is Travelbot?

Travelbot zit op Facebook, namelijk op de pagina ‘Op vakantie gaan’. Via die pagina kan je hem een berichtje sturen. Klik op “aan de slag” en hij zal meteen reageren. Daarna kan je beginnen met het plannen van je reis. Weet je al waar je heen wil en zoek je wat meer info over een bestemming? Typ dan de naam van een land of stad in en Travelbot geeft je alle belangrijke weetjes die je nodig hebt.

Heb je nog geen idee welke reis bij jou past? Dan stelt Travelbot je een aantal vragen, zo weet hij wat jij leuk vindt op vakantie. Dan zal hij je vertellen welke bestemming bij je past en geeft hij je meteen een hotel of een pakketreis. Makkelijk, toch?

Gedaan met het internet afschuimen op zoek naar vliegtuigtickets, hotels, groepsreizen en wereldreizen. Vanaf nu kan je vertrouwen op het handige Facebooktrucje van Travelbot. Stuur snel een berichtje en vind in no time jouw perfecte vakantiebestemming!

Gesponsorde artikelen