Met dit simpele trucje zie je er jonger en beter uit op foto’s

Met dit simpele trucje zie je er jonger en beter uit op foto’s

De beste selfie nemen, daar bestaan veel trucjes voor. Een prachtige achtergrond helpt, net zoals goeie belichting en een deftige make-upartiest. Misschien wil je zelfs naar de kapper. Maar met één trucje dat je altijd, overal kan toepassen, zie je er sowieso jonger uit, probeer het maar.

Wil je echt een spontaan beeld van jezelf op locatie, maar zie je er een beetje moe uit en kan je eigenlijk een royale make-over gebruiken? Dan is er een simpele oplossing die je echt altijd, overal kan gebruiken. En de foto ziet er misschien niet uit zoals je in gedachten had, maar wel een stuk frisser!

Wat is de #DeliAlliChallenge ook weer?

Ogen dicht en smile!

Déél één: als je niet op een gevaarlijk druk kruispunt in Tokio staat, sluit je je ogen. Niet dichtknijpen, gewoon je oogleden sluiten en laten rusten. Deel twee: lachen. Geen minzame glimlach, geen arty gedoe, echt gewoon met je tanden bloot lachen. Lukt dat moeilijk, probeer dan luidop te lachen, dat heeft hetzelfde effect.

Resultaat? Omdat je door te lachen en je ogen te sluiten, andere spieren gebruikt, zie je er even ontspannen uit als je gezicht op dat moment is. Lachen zorgt trouwens ook op lange termijn voor minder rimpels. En door je oprechte smile (vandaar dat je je tanden moet laten zien), vallen die rimpels die er wel zijn, een stuk minder op. Zien mensen er trouwens niet allemaal beter uit als ze lachen?

Dit model is veel fans kwijt op Instagram omdat ze haar sexy foto’s heeft vervangen door iets anders.

#shmile

De nieuwe methode heeft trouwens al een naam en een hashtag: de shmile (van shut eyes smile). Je zal waarschijnlijk niet meteen perfect op de foto staan, maar da’s helemaal niet erg. Misschien word je wel helemaal zen van de oefening an sich, toch fijner dan stressen over de juiste filter en photoshop. Kijk hier naar een aantal voordelen.

Gesponsorde artikelen