Met dit trucje zit Kate Middletons haar altijd perfect en ook jij kan het proberen

Met dit trucje zit Kate Middletons haar altijd perfect en ook jij kan het proberen

Kate Middleton is niets minder dan een stijlicoon: de jassen en jurkjes die de vrouw van prins William draagt zijn altijd in no time uitverkocht. Maar ook haar haarstijl wordt dagelijks onder de loep genomen. Vaak laat ze haar haren gewoon los, maar bij haar opsteekkapsels kan geen weer zelfs maar een haartje verleggen. Hoe doet ze dat toch? Simpel. 

Eigenlijk is het echt een trucje van de bomma, maar zélfs Kate Middleton is mens genoeg om een haarnetje te gebruiken, zo blijkt. Middleton moet er natuurlijk altijd perfect uitzien, in alle weeromstandigheden, en of ze haar haren nu loslaat of opsteekt: eens ze voor een kapsel kiest, moet het blijven zitten.

Glamoureus

Om die prachtige royale pin-ups helemaal netjes te houden, gebruikte ze dus een haarnetje. Heel glamoureus klinkt het niet, maar eerlijk? Als het werkt, willen wij het ook wel eens proberen. We dáchten wel al dat wij niet de enigen waren die gewoon niet handig genoeg waren om al die schuifspeldjes juist te krijgen.

Wat heb je nodig? Een haarnetje dus, liefst wat haarlak en natuurlijk schuifspeldjes voor de haren die er helemaal geen zin in hebben. Dé truc is natuurlijk dat je een haarnetje zoekt dat wat bij je originele haarkleur past, en dat je dat enkel over de ‘dot’ van je opsteekkapsel trekt. Schuifspeldjes in het netje schuiven voor die ontsnappende haren, laagje haarlak en klaar!

Geloof je ons niet? Kijk hier maar. En zo’n haarnetje, kan je dat online bestellen? Natuurlijk kan je dat online bestellen.

En nu nog die tutorial volgen …

Gesponsorde artikelen