Met onze 8 tips scoor jij zeker tickets voor Ed Sheeran op Werchter

Met onze 8 tips scoor jij zeker tickets voor Ed Sheeran op Werchter

Zaterdag om 11 uur kun je maar beter klaar zitten achter je computer als je tickets wil scoren voor het concert van Ed Sheeran op 1 juli 2018. Om je kansen op tickets te verhogen, hebben wij deze tips voor jullie verzameld.

De fans hebben het al met rood omcirkeld in hun agenda: zaterdag 8 juli gaat om 11 uur stipt de ticketverkoop voor de nieuwe tour van Ed Sheeran van start. De vorige concerten van de zanger waren in een mum van tijd uitverkocht en veel fans bleven dan ook teleurgesteld achter.

Vorige week verraste Sheeran met een aankondiging van een nieuwe tour door Europa en het Verenigd Koninkrijk in 2018. Ook België komt opnieuw aan de beurt: op 1 juli 2018 brengt Sheeran zijn fantastisch stemgeluid en zijn gitaar mee naar de weide van Werchter.

Als jij (bijna) zeker wil zijn dat je zaterdag tickets bemachtigt, hebben wij voor jullie deze tips:

1. Registreer je op voorhand

Ga naar de website van Ticketmaster of Proximus Go for Music en zorg dat je deze week nog een profiel aanmaakt. Dan verspil je zaterdag geen kostbare tijd met het aanmaken van een nieuwe login.

2. Denk na over welk ticket je wil

Het heeft geen zin om alle voorbereidingen te doen en dan als je binnen geraakt in het systeem nog een kwartier na te denken over welke plaatsen je wil. Zorg dat je op voorhand weet of je voor de gewone tickets van 75 euro wil gaan of als je als diehardfan gaat voor de Inner Circletickets van 100 euro.

3. Hou je bankkaart klaar

Zorg ervoor dat je, eenmaal binnen in het ticketsysteem, heel snel je reservering kan afhandelen en dat je dus ook je kaartlezer én bankkaart bij de hand hebt. En check meteen even op voorhand of er zeker genoeg geld op je rekening staat.

4. Kabel in plaats van wifi

Woon jij in het Hol van Pluto en laat de wifi het soms afweten? De kans dat nét zaterdag het wifi-signaal het begeeft is groot. Wet van Murphy, weet je wel? Om alle risico’s te beperken, kun je maar beter op zoek gaan naar een ethernetkabel die je sowieso van een goeie internetverbinding zal voorzien. Het is dus ook aan te raden om via een computer je tickets te kopen en niet via je smartphone.

5. Vermijd Internet Explorer

Naast een goeie internetverbinding is ook een goeie browser belangrijk. Internet Explorer is niet de snelste browser, dus kies eerder voor Google Chrome of Firefox. Het is ook belangrijk om geen andere tabbladen open te laten staan en zorg ervoor dat er ook geen andere programma’s geopend zijn. Op die manier zal je computer sneller gaan.

6. Refresh niet

Wat je ook doet, refresh je pagina niet! Als je in de virtuele wachtlijst staat, is het stom om je pagina te vernieuwen en opnieuw achteraan in de wachtrij te gaan aanschuiven.

7. Wees op tijd

Ga niet om een na elf aan je computer zitten, maar zorg dat je netjes voor de ticketverkoop start al ingelogd bent en klaar voor de strijd.

8. Probeer het in het buitenland

Ben je er niet in geslaagd om een van de tickets voor Ed Sheeran op Werchter te scoren? Kijk dan misschien eens om tickets te kopen voor zijn optreden in Amsterdam of Londen. Er zijn veel locaties waar de zanger volgend jaar te zien zal zijn.

Succes!

Gesponsorde artikelen