Netflixfilm ‘Metal Lords’ van ‘Game of Thrones’-schrijver D.B. Weiss is nu te streamen

Nog een kijktip voor vanavond of dit weekend nodig? De unieke coming-of-agefilm Metal Lords is namelijk vanaf nu te streamen op Netflix. Die volgt een groep jongeren die samen een metalband willen oprichten. De film is een komedie en werd geschreven door D.B. Weiss, die was eerder al verantwoordelijk voor de hitserie Game of Thrones.

Begin vorige maand kregen we de eerste beelden te zien van de metalkomedie Metal Lords. Kort daarna kwam er ook een officiële trailer uit. En nu kunnen we gewoon de volledige film zien, want het werk van Game of Thrones-schrijver en producer, D.B. Weiss, staat vanaf nu op Netflix.

Metal Lords

Metal Lords is een muziekdrama- en komediefilm die zich afspeelt op een middelbare school. Daar willen twee metalheads, Kevin (Jaeden Martell) en Hunter (Adrian Greensmith), een eigen heavymetalgroep oprichten. Dat doen ze in de hoop om de wedstrijd Battle of the Bands te winnen. Maar daarmee willen ze ook voor eens en voor altijd aan iedereen duidelijk maken dat metalmuziek ook cool kan zijn. De band zoekt echter nog een bassist. Uit gebrek aan andere opties moeten ze zich tevreden stellen met de celliste Emily (Isis Hainsworth). Maar zij heeft een heel ander beeld over muziek. Daarbij begint er ook iets moois te bloeien tussen haar en Kevin.

Zullen de drie bandleden hun verschillende stijlen kunnen samenbrengen of zal de prille liefde tussen Emily en Kevin dingen moeilijker maken? We zullen het allemaal vanaf vandaag te weten komen, want Metal Lords is vanaf nu te bekijken op Netflix.

We weten wel al dat D.B. Weiss (Game of Thrones) het script voor de film schreef. De regie was in handen van Peter Sollet, die eerder ook Nick & Norah’s Infinite Playlist maakte. Tom Morello, de gitarist van Rage Against The Machine, was verantwoordelijk voor de muziek.

Bekijk hieronder (nogmaals) de trailer van Metal Lords:

Metal Lords is vanaf nu te bekijken op Netflix. Kijk je liever een serie? Check dan eens onze top 50 met de beste Netflixreeksen.

Meer
Lees meer...