Metallica-drummer Lars Ulrich vol lof over Miley Cyrus na herdenkingsconcert Chris Cornell

Metallica-drummer Lars Ulrich vol lof over Miley Cyrus na herdenkingsconcert Chris Cornell

Metallica-drummer Lars Ulrich heeft met de wereld gedeeld hoe “verbijsterd” hij was door de zangprestaties van Miley Cyrus op het herdenkingsconcert van Chris Cornell. “Beyond inspiring”, klinkt het.

Miley Cyrus verraste vorige week vriend en vijand met een prachtige versie van het Temple of the Dog-nummer Say Hello to Heaven op het herdenkingsconcert van Chris Cornell. Op het podium stonden later ook titanen zoals Metallica, Foo Fighters, Ryan Adams en leden van Black Sabbath en Jane’s Addiction.

Metallica-drummer Lars Ulrich heeft nu op Instagram een foto gepost waarop hij in de backstage te zien is met de Wrecking Ball-zangeres. “Meer dan inspirerend”, luidde het bijschrift van Ulrich. “Miley, ik ben nog altijd onder de indruk van je next level versie van Say Hello 2 Heaven voor Chris.”

(Eind vorig jaar zette Soundgarden-gitarist Kim Thayil definitief een punt achter de band, maar we mogen nog véél materiaal verwachten.)

“Het was een eer”

Tijdens het optreden nam Cyrus ook even het woord om een verbaal eerbetoon te brengen aan Chris Cornell: “Bedankt iedereen. Ik wou dit lied vanavond zo graag zingen. We houden van jou, Chris. Bedankt om ons allemaal samen te brengen, zoals je altijd gedaan hebt. Het is een eer. Dit was de beste dag.”

(Zo reageerden Metallica en Slipknot op de dood van Cornell.)

Zo verraste Miley Cyrus het publiek:

Dit zijn onze 45 beste albums van 2018.

Gesponsorde artikelen