Mezdi uit ‘Temptation Island’ is rijbewijs kwijt na gevaarlijke autorit, maar kruipt direct terug achter het stuur

Mezdi uit ‘Temptation Island’ is rijbewijs kwijt na gevaarlijke autorit, maar kruipt direct terug achter het stuur

Mezdi heeft het in het echte leven duidelijk moeilijker om zich aan de regels te houden dan op ‘Temptation Island’. Vandaag raakte bekend dat de Nederlander zijn rijbewijs kwijt is als gevolg van een filmpje dat hij zelf had gedeeld op Instagram. Daarin zie je de deelnemer van ‘Temptation Island’ roekeloos rijden op de autosnelweg in Nederland. Ondanks het rijverbod postte Mezdi iets later al opnieuw een filmpje op zijn Instagram-account van achter het stuur.

Op Temptation Island slaagt Mezdi er de laatste afleveringen vrij goed in om de verleiding van de vrijgezellen te weerstaan, al toonde hij wel al eens zijn opvliegend karakter. Zo dreigde hij ermee om verleider Fabrizio van een tatoeage te voorzien op zijn voorhoofd omdat die bij zijn vriendin Daniëlle een tattoo ging zetten.

Ook in het echte leven leeft Mezdi duidelijk nogal roekeloos. Zo haalde hij twee weken geleden het nieuws met een livevideo op Instagram waarin hij filmde hoe hij over de autosnelweg scheurde in Friesland. De politie liet toen weten aan RTL Boulevard dat er een onderzoek was opgestart.

Rijbewijs ingevorderd, maar toch opnieuw achter het stuur?

Op Twitter laat de Friese politie nu weten dat het rijbewijs van Mezdi is ingevorderd. Er wordt tegen hem een proces-verbaal opgemaakt. Hij moet ook verplicht een meerdaagse cursus volgen en die zelf betalen. Volgens RTL komt daarbovenop nog een boete van 1.134 euro.

Maar de straf zou voor Mezdi weleens nog veel zwaarder kunnen uitvallen. Op zijn Instagram deelde hij vandaag namelijk een nieuw filmpje van achter het stuur. Daar is wel niet op te zien of hij zelf rijdt. Als de politie toch zou oordelen dat de Nederlander zonder rijbewijs achter het stuur is gekropen, riskeert hij een gevangenisstraf.

Gesponsorde artikelen