Mezdi van ‘Temptation Island’ gaat een track uitbrengen met een oude bekende

Mezdi van ‘Temptation Island’ gaat een track uitbrengen met een oude bekende

Mezdi uit ‘Temptation Island’ blijft verrassen want de Nederlander brengt binnenkort een eigen track uit. Daarvoor werkt hij samen met dj Matsoe Matsoe die je misschien nog kent uit het Nederlandse realityprogramma ‘Oh Oh Cherso’.

Dat Temptation Island heel wat teweeg kan brengen voor de deelnemers is langer bekend. De laatste jaren verandert het VIJF-programma niet alleen de relatiestatus van de deelnemers maar eigenlijk heel hun leven.

Dat is ook het geval bij Mezdi, de ex van Daniëlle. De Nederlander viel in Thailand onder andere op met zijn pogingen om Tim terecht te wijzen, maar ging daarna zelf meermaals over de schreef. Zo verloor hij zijn rijbewijs na een gevaarlijke autorit die hij zelf filmde en zou hij mensen hebben ingehuurd om Fabrizio een lesje te leren.

Samenwerken met andere bekende Nederlandse realityster

Maar ondertussen is Mezdi blijkbaar ook met serieuze zaken bezig. Hij maakt muziek en brengt binnenkort zijn eerste track uit. Daarvoor werkt hij samen met een andere Nederlandse realityster, Matsoe Matsoe. Die werd in 2010 bekend met zijn deelname aan het programma Oh Oh Cherso, de Nederlandse versie van Jersey Shore.

Stop, Load, Play! Nieuwe track is Loading! CHEATCODE!!“, schrijft dj Matsoe Matsoe bij een post op Instagram waarin hij Mezdi heeft getagd. Hoe het eerste nummer van de Temptation Island-deelnemer zal klinken en wat hij er precies in zal doen, is niet bekend.

Check hier de aankondiging van de track van dj Matsoe Matsoe en Mezdi

Instagram @djmatsoematsoe

Gesponsorde artikelen