Mezdi van ‘Temptation Island’ scheurt over de baan in Friesland en krijgt de politie op z’n dak

Mezdi van ‘Temptation Island’ scheurt over de baan in Friesland en krijgt de politie op z’n dak

Mezdi van ‘Temptation Island’ zit in slechte papieren. In een livevideo op Instagram filmde hij hoe hij over de autosnelweg scheurde in Friesland. Deze beelden kwamen bij de politie terecht en die zal nu mogelijk juridische stappen ondernemen.  

Mezdi toonde zich gisteren in Temptation Island dan wel als een heilige boontje, terug in Nederland gaat het er iets minder heilig aan toe. De Nederlander scheurde namelijk aan een rotsnelheid over de autostrade in Friesland, waarbij hij roekeloos wagens voorbijstak en daarvoor zelfs de pechstrook gebruikte. En het ergste van dit alles is: hij heeft het allemaal zélf gefilmd en online verspreid.

Politie

Doordat de beelden op Instagram te zien waren, bereikten ze ook snel de politie. Die reageert geschokt op de beelden. “Wij zijn geschrokken van wat we zien. Het is zeer gevaarlijk wat hij doet. Niet alleen voor hemzelf, maar ook zeker voor andere bestuurders op de weg”, laat de politie weten aan RTL Boulevard.

“Wij vinden dit zeer kwalijk”, vervolgt de arm der wet. “Hij maakt zeer gevaarlijke overtredingen. Daar bovenop gebruikt hij ook nog zijn telefoon tijdens deze gevaarlijke manoeuvres.” Op basis van deze beelden heeft de politie nu een onderzoek opgestart, waardoor er mogelijk juridische stappen volgen voor Mezdi.

Bekijk hier de beelden van wegpiraat Mezdi:

Gesponsorde artikelen