‘Mijn Pop-uprestaurant’-finalisten Daniela en Mitchell openen twee nieuwe zaken

‘Mijn Pop-uprestaurant’-finalisten Daniela en Mitchell openen twee nieuwe zaken

In het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’ verloren Daniela en Mitchell de finale van barbecuechefs Karel en Birger, maar nu begint het koppel toch een carrière in de horeca. Volgend jaar openen ze hun etablissement Table’o in Limburg, met meteen twee zaken.

Daniela spreekt van “een groots project, groter dan dat we ooit durfden dromen”. Dat schrijven de kranten van De Persgroep. De zaken zullen in hetzelfde gebouw gevestigd zijn, gelegen in de Limburgse natuur. Een hele onderneming! Toch nemen de tortelduifjes geen grote risico’s. “We zijn gecontacteerd geweest door een investeerder die ons deze kans geeft”, zegt Daniela. “We moeten de renovatiekosten niet zelf betalen en ook niet zelf opvolgen. Dit hebben we uiteraard allemaal te danken aan het programma.”

Culinaire keuken

En als we Mitchell moeten geloven, wordt het smullen in de nieuwe zaken: “We gaan opnieuw voor een culinaire keuken zoals in ‘Mijn Pop-uprestaurant’, maar we zullen niet elk gerecht verwijzen naar een kunstwerk. Sommige gerechten van toen, zoals de langoustine die de jury lekker vond, komen wel terug op het menu.”

Solliciteren?

Daniela zal in de zaal staan en Mitchell in de keuken samen met Alessandro, de souschef uit het programma. Het team is nog steeds op zoek naar extra zaal- en keukenpersoneel. Solliciteren kan via restauranttableo@gmail.com

Gesponsorde artikelen