Mike en Marjolein beslissen maandag al of ze ‘Blind Getrouwd’ blijven of niet

Mike en Marjolein beslissen maandag al of ze ‘Blind Getrouwd’ blijven of niet

‘Blind Getrouwd’ kende een woelig parcours voor Mike en Marjolein. Ze begonnen ijzersterk aan hun huwelijk, maar al snel kwamen de twijfels. Nu zullen Mike en Marjolein maandag als eersten beslissen of ze getrouwd blijven of een einde maken aan hun huwelijk. 

Mike en Marjolein begonnen als het sterkste koppel aan Blind Getrouwd. Op hun huwelijksdag leek het alsof ze elkaar al jaren kenden en ook hun huwelijksreis begon veelbelovend. Maar al snel staken de twijfels de kop op. En die zorgden er ondertussen al voor dat de twee niet langer samen wonen. Maandag beslissen de twee of ze als getrouwd koppel verder willen gaan of de scheiding zullen aanvragen.

Apart wonen

Mike en Marjolein begonnen snel te twijfelen aan hun huwelijk. Die sterke twijfels zorgden ervoor dat het koppel opnieuw apart is gaan wonen. Zo wilden ze even alles voor zichzelf op een rijtje kunnen zetten.

Ze zullen elkaar in die periode dus wel nog zien. Maar niet meer hun volledige lief en leed met elkaar delen. “Mekaar terug een beetje leren kennen via dates, daar kijk ik wel naar uit”, klinkt het bij Marjolein. “Ik hoop dat we tot rust komen en terug normaal gaan kunnen doen tegen mekaar.”

Maar ook Mike twijfelt sterk aan zijn huwelijk. “Mijn gevoelens zijn heel tegenstrijdig. Het ene moment denk ik dat het een goede beslissing is geweest om terug apart te gaan wonen, en het andere moment twijfel ik toch nog.”

Maandag

Nu maandag, op 26 maart is dat, valt dus de eerste beslissing. Mike en Marjolein, die we als eersten in het huwelijksbootje zagen stappen, zullen er nu mogelijk als eerste weer uit stappen.

Of ze kiezen ervoor om hun huwelijk toch nog een kans te geven. Wat denken jullie?

Gesponsorde artikelen