Mike van ‘Blind Getrouwd’ zoekt nu troost bij … Deborah Leemans van ‘Temptation Island’

Mike van ‘Blind Getrouwd’ zoekt nu troost bij … Deborah Leemans van ‘Temptation Island’

In ‘Blind Getrouwd’ liep het fout tussen Mike en Marjolein. Op ‘Temptation Island’ moest Deborah Leemans met lede ogen aanzien hoe “haar Tim” tot over z’n oren verliefd werd op verleidster Cherish. Eén plus één is twee, dus waagde Mike zijn kans bij de gekwetste Deborah Leemans.

Als er iemand is waar de we afgelopen weken enorm veel respect en medelijden voor hebben gekregen dan is het wel Deborah Leemans. De 26-jarige Aalsterse zag op Temptation Island haar vriend van bijna vier jaar een ommekeer vanjewelste maken. Tim trok naar Thailand met het plan om Deborah aan het einde ten huwelijk te vragen, maar na acht dagen werd hij halsoverkop verliefd op verleidster Cherish. En Deborah? Die was op slag verleden tijd.

In een interview met Dag Allemaal geeft Deborah nu haar kant van de feiten. Ze vertelt hoe ze de breuk met Tim verwerkt heeft. Daarbij geeft ze aan dat ze nog niet klaar is voor een nieuwe relatie, maar dat betekent niet dat er geen geïnteresseerden zijn. Zo deed ook een oude bekende een gooi naar de hand van Deborah Leemans.

Mike van Blind Getrouwd

In Blind Getrouwd begonnen Mike en zijn kersverse bruid Marjolein vol overtuiging aan het avontuur. De twee beleefden een euforische trouwdag, maar op huwelijksreis liep het helemaal mis. De relatie verkoelde en de twee kwamen niet verder dan ongemakkelijke stiltes.

Ook met het samenwonen werd de situatie er niet beter op. Nadat Mike enkele dagen op reis was geweest, kon er bij Marjolein niets meer af dan een kille “Ah, ben je er nu al?”. Uiteindelijk besloten Mike en Marjolein voortijdig een punt te zetten achter hun huwelijk.

Berichtjes

Verschillende Twitteraars zagen in deze twee stukgelopen relaties een nieuwe kans. Want zouden de nieuwbakken vrijgezellen Deborah en Mike eigenlijk geen goede match zijn?

Wat begon als een Twittermopje, kreeg dus wel degelijk gevolg, want Mike trok z’n stoutste schoenen aan en stuurde een berichtje naar de gekwetste Deborah Leemans. “Plots kreeg ik een bericht van Mike met de boodschap dat hij die suggesties van de kijkers wel grappig vond”, klinkt het bij Deborah. “Met de vraag of we misschien eens moesten afspreken.”

Daten?

De vraag die nu op ieders lippen brandt, is natuurlijk of de twee dan ook echt gedatet hebben of aan het daten zijn. “Nee”, antwoordt Deborah. “We hebben enkele berichten over en weer gestuurd. Mike wilde wel samen op de foto gaan enzovoort, maar eerlijk: ik heb eventjes genoeg van alle aandacht. Dat er maar snel een nieuw seizoen van Temptation Island komt. Met een koppel dat ons nog overtreft.”

En ook op de vraag of Deborah Leemans bereid zou zijn om een nieuwe vriend te zoeken via Blind Getrouwd is haar antwoord duidelijk: “Laat het uit, zeg. Voor mij geen realityprogramma’s meer. Ik heb geen spijt van Temptation Island, maar ik loop eigenlijk niet graag in de kijker.”

Gesponsorde artikelen