Miley Cyrus geeft nieuwe ‘lover’ Cody Simpson tongzoen op sociale media

Black Mirror Rachel, Jack and Ashley Too Miley Cyrus
Netflix

De Amerikaanse zangeres Miley Cyrus heeft een paar bewogen maanden achter de rug. Laatst ging ze namelijk uit elkaar met Liam Hemsworth. Niet veel later ontmoette ze Kaitlynn Carter, maar die relatie was geen lang leven beschoren, amper twee weken … En nu? Date ze volop met Cody Simpson.

Miley Cyrus, ze springt van de hak op de tak wat relaties betreft. De Amerikaanse zangeres huppelt van het ene lief naar het andere, mannen én vrouwen, het maakt allemaal niet uit. Cyrus was nog tot augustus getrouwd met hunk Liam Hemsworth, maar na een klein half jaar strandde het huwelijk. Amper een week later bracht de Amerikaanse al het nummer Slide Away uit, dat stiekem hint naar de gestrande relatie tussen de twee. Dat heeft Cyrus nooit officieel toegegeven, maar als je naar de lyrics luistert, dan spreekt dat voor zich.

Cody Simpson

Even een adempauze inlassen, toch? Niet als het van Cyrus afhangt, want zij ging meteen daten. Daardoor leerde ze Kaitlynn Carter kennen, die je kan kennen van de serie The Hills. Maar die relatie was ook geen lang leven beschoren. Op naar de volgende: Cody Simpson.

De Australische popzanger is momenteel aan het daten met Cyrus en het lijkt erop dat er méér aan de hand is. Want de twee spenderen hun vrije tijd alleen nog maar met elkaar. Cyrus gaf onlangs op haar Instagram zelf toe dat de twee aan het daten zijn.

Miley Cyrus Cody Simpson
Instagram Cody Simpson

Nu deelde de Australiër zelf een video op zijn Instagram waar de twee aan het tongzoenen zijn. Nu ja, echt kussen kunnen we het niet noemen, want de twee duwen gewoon de tongen tegen elkaar. Wij weten niet goed wat we moeten denken van die stunt, maar de twee hebben in ieder geval plezier met elkaar.

Privacy

Laatst eiste Miley Cyrus nog dat er niet te veel zou meegekeken worden in haar date-leven. De zangers heeft namelijk nooit de tijd gehad in haar leven om écht aan het daten te gaan met jongens, zegt ze zelf. Ze wil zich niet binnen opsluiten om met mensen te daten.

Ondanks dat statement, gooit de zangeres haar privéleven toch zelf op sociale media. Eerder schreef Simpson ook al een romantisch gedicht over Cyrus, dus misschien lukt het deze keer wel zonder slag of stoot. Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe lang hun relatie stand houdt.

Bekijk hieronder het romantische gedicht van Cody Simpson:

Gesponsorde artikelen