Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn opnieuw uit elkaar: huwelijk afgeblazen

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn opnieuw uit elkaar: huwelijk afgeblazen

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn na meer dan twee jaar opnieuw uit elkaar. De twee waren (voor de tweede keer) verloofd, maar onenigheid over de trouwdatum en kinderen zorgden ervoor dat ze uit elkaar groeiden. En nu blaast het koppel de verloving dus alweer af.

Zangeres Miley Cyrus en de Australische acteur Liam Hemsworth zijn opnieuw uit elkaar. Na een knipperlichtrelatie van in totaal meer dan 9 jaar, zouden ze er nu definitief een punt achter zetten. Maar dat deden ze enkele jaren geleden ook al eens. Zou ware liefde het ook deze keer halen?

Verliefd – verloofd – uit elkaar

De relatie tussen Miley en Liam is op z’n minst turbulent te noemen, de twee leerden elkaar kennen op de set van de film The Last Song in 2009. In 2012 verloofden ze zich voor de eerste keer om een jaar later uit elkaar te gaan.

Maar in 2016 kwam het nieuws dat Miley en Liam hun relatie een nieuwe kans gaven. Ze verloofden zich opnieuw en toonden hun liefde openlijk op sociale media. Toch mocht het ook nu niet zijn. Volgens bronnen is het koppel nu opnieuw uit elkaar.

Kinderen

Discussies rond kinderen zouden aan de basis liggen van de breuk. De 28-jarige Liam zou klaar zijn om aan kinderen te beginnen, maar de 25-jarige Miley vond het nog te vroeg. Verder raakten de twee het ook niet eens over een trouwdatum. Liam zou het liefst zo snel mogelijk trouwen, terwijl Miley liever nog wat zou wachten. “Ze wilde niet echt trouwen”, laat een bron weten. “Iedereen begreep dat, behalve Liam.”

Deze discussies zorgden voor spanningen en ruzies, waardoor ze nu een punt zetten achter hun relatie en hun verloving dus opnieuw afblazen. Miley verwijderde enkele dagen geleden al haar foto’s van Instagram, bij Liam zijn er nog wel foto’s van het koppel samen te vinden.

Zou de breuk deze keer definitief zijn?

Gesponsorde artikelen