Miley Cyrus geeft wietfeestje voor Liam Hemsworth en de foto’s tonen hoe crazy het eraan toe ging

Miley Cyrus geeft wietfeestje voor Liam Hemsworth en de foto’s tonen hoe crazy het eraan toe ging

Wat doe je als je verloofde Liam Hemsworth en je zus Noah in dezelfde week jarig zijn? Een verjaardagsfeest organiseren natuurlijk! Miley Cyrus liet zich het afgelopen weekend gaan met het geven van een feestje voor haar favoriete mensen en deed dat helemaal in haar eigen stijl … met wiet als thema! 

Nadat Miley afgelopen vrijdag een super schattige verjaardagsboodschap postte op Instagram voor haar knap lief, was het ’s avonds tijd voor een serieus feestje! Sinds januari 2016 is wiet voor recreationeel gebruik gelegaliseerd in Californië, dus niets hield Miley tegen om voor de verjaardag van haar lief en zus een ‘plantenfeestje’ te geven in Malibu.

Op de foto’s die Miley postte, is te zien hoe er goodiebags van Merry Jane voor alle gasten waren voorzien. Dat is het bedrijf dat Snoop Dogg oprichtte in 2015 en allerlei wietproducten verkoopt.

Volgens een bron van showbizzmagazine US Weekly was er een grote bar met allerlei soorten wiet, veel chocolade en cocktails met gekke namen. Er waren ook veel kleurrijke opblaasfiguren, gekke rapperoutfits en een GIANT pizza! Je kon er zelfs een tattoo laten zetten, iets wat Miley dan ook gedaan heeft. Voor de jarigen was er natuurlijk ook een taart met kaarsjes.

Dat het een topfeestje is geweest, dat bewijzen alle foto’s die Miley en de gasten postten op Instagram. Wij waren er graag bij geweest, jij ook?

Gesponsorde artikelen