Miley Cyrus is écht wel veranderd: ze heeft nu spijt van haar naakt ‘Wrecking Ball’-avontuur

Miley Cyrus is écht wel veranderd: ze heeft nu spijt van haar naakt ‘Wrecking Ball’-avontuur

Miley Cyrus heeft spijt van haar naakte optreden in de videoclip van haar nummer Wrecking Ball uit 2013. Ze zou het nummer zelfs willen vernietigen, mocht het mogelijk zijn. Het is nu wel heel duidelijk: Miley Cyrus is niet meer dezelfde.

In 2013 choqueerde de Amerikaanse artiest de wereld in haar videoclip van het populaire nummer Wrecking Ball. Ze slingerde er naakt rond op een sloopbal. Daar heeft ze nu zo veel spijt van dat ze het zou willen vernietigen.

Begrijpelijk want veel mensen associëren haar met de videoclip. Ze zegt zelf dat, hoeveel ze ook probeert, mensen haar altijd zullen zien als het naakte meisje op de wrecking ball. Ze wil zich een nieuw imago aanmeten. En dat doet ze onder andere met nieuwe muziek. Zo is ze in de videoclip van haar nieuwste nummer, dat ze schreef voor haar verloofde, Liam Hemsworth, terug haar brave zelf.

Net na het uitkomen van de clip van Wreckig Ball zei ze dat er een diepere betekenis inzat, en dat in de video duidelijk is hoe breekbaar ze echt was. Maar daarvoor moest je verder kijken dan het naakte lichaam.

Bekijk hier de clip van Wrecking Ball

Gesponsorde artikelen