Miley Cyrus brengt nieuwe single ‘Midnight Sky’ uit op 14 augustus

De nieuwe videoclip en single van Amerikaanse zangeres Miley Cyrus komt morgen, 14 augustus, om 6 uur uit. Je kan Midnight Sky nu al aan je Spotify, iTunes en Apple Music toevoegen.

Cyrus teasede vorige week al naar haar nieuwe song. Ze postte een deeltje van het lied op haar Instagram Story en de voorbije week postte ze foto’s en video’s van op de set van Midnight Sky. Miley Cyrus regisseerde deze videoclip zelf.

Kindster

Miley Cyrus begon al met acteren op haar 2003, maar brak internationaal door in 2006 met haar hoofdrol in de serie Hannah Montana. Daar combineerde ze zingen, dansen en acteren.

https://www.instagram.com/p/B-IUhwYJu6m/?igshid=a8z65minl1c4

Rond 2012 wou Cyrus een andere reputatie. Ze begon rebelse muziek te maken en was niet bang om haar wilde feestjes te tonen. Nu wil de zangeres zich focussen op haar eigen geluk en gezondheid.

Midnight Sky is onderdeel van haar aankomende album ‘She Is Miley Cyrus’. Het is van 2017 geleden dat ze nog een album uitbracht, ‘Younger Now’ met als bekendste nummer Malibu. In 2019 bracht ze nog een EP uit, genaamd ‘She Is Coming’, dat onderdeel is van de nieuwe album ‘She Is Miley’.

Meer
Lees meer...