Miley Cyrus reageert op Instagram van lief Liam Hemsworth nét zoals wij zouden reageren

Miley Cyrus reageert op Instagram van lief Liam Hemsworth nét zoals wij zouden reageren

Je kent het wel, je lief, vriendin of mama wil een foto van jullie samen op Instagram zetten en kiest natuurlijk weer nét die ene foto waar jij slecht opstaat. Het overkomt iedereen, maar dus echt IEDEREEN. Zelfs superster Miley Cyrus krijgt ermee te maken. Haar lief Liam Hemsworth postte gisteren een foto van haar en Miley reageerde precies zoals wij dat zouden doen:

Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben er, om het zacht uit te drukken, een bewogen geschiedenis op zitten. Het koppel werd verliefd op een filmset in 2009, verloofde zich na een knipperlichtrelatie in 2012, verbrak de verloving in 2013 en kwam terug samen in 2016.

Nu zijn Liam en Miley opnieuw verloofd en verliefder dan ooit en dat laten ze op sociale media duidelijk zien. Zo postte Liam gisteren deze Instagram met de schattige caption: ‘My little angel and I.’ Maar die ‘little angel’ was niet zo’n fan van die foto en dat liet ze merken in een reactie.

Why. This. Picture lol

Want kennen we het niet allemaal? Iemand die een foto online gooit en nét die ene foto kiest waar je slecht op staat. Jep, zelfs de grootste sterren van de wereld krijgen ermee te maken.

Miley en Liam, never change! Blijf voor altijd jullie geweldige, herkenbare zelf. <3

Gesponsorde artikelen