Miss België blijft op Instagram bestookt worden met kaksmileys

Miss België blijft op Instagram bestookt worden met kaksmileys

Van de ene dag op de andere in de schijnwerpers komen staan, heeft zo ook z’n nadelen. Zo ontdekt de nieuwe Miss België Romanie Schotte maar al te goed. Na haar nogal ongelukkige reactie op Instagram, blijven mensen haar op sociale media bestoken met kaksmileys.

Het zijn bewogen dagen voor de 19-jarige Romanie Schotte die zaterdag werd verkozen tot Miss België. Dat zorgde ervoor dat mensen haar sociale media begonnen uit te pluizen en daar vond iemand een nogal ongelukkige reactie van de nieuwe miss. Op een foto op Instagram met een zwarte man op de achtergrond reageert Romanie Schotte met “I know”, gevolgd door de bekende emoji van het lachende kakje.

We willen gerust geloven dat de jonge mis het niet fout bedoeld heeft, maar voor veel mensen heeft ze sindsdien wel afgedaan. De beruchte foto is ondertussen offline gehaald, maar mensen blijven haar andere foto’s bestoken met kaksmileys. Zelfs op haar oudste foto’s, van bijna drie jaar geleden, staat het ondertussen vol met lachende kakjes. Een emoji die – btw – tien jaar geleden in Japan bedacht werd en daar trouwens symbool staat voor geluk.

Voor de 19-jarige vrouw is die kritiek ongetwijfeld niet wat ze had verwacht toen ze zaterdag werd verkozen tot Miss België.

Gesponsorde artikelen