Misschien nog vroeg, maar dit is dé zonnebril van volgende zomer

Misschien nog vroeg, maar dit is dé zonnebril van volgende zomer

Het is nog steeds winter en eigenlijk ook nog ijskoud buiten, maar de zomertrend van 2018 is er al. Deze futuristische zonnebril is helemaal hot en heel wat sterren hebben dat al door. Ze dragen de mini-zonnebrillen zelfs nu al, want eigenlijk dient de zonnebril ook niet om je te beschermen tegen de zon … 

Als je thuis een zonnebril hebt met ronde of vierkante glazen, moet je die deze zomer in de kast houden. Eens het zonnetje terug zal schijnen, kan je beter kiezen voor deze futuristische mini-zonnebrillen.

De zonnebrillen van 2018 zijn iets anders dan we gewend zijn. Ze zijn in de breedte wat oversized, maar toch beperkt in de hoogte. Eigenlijk staat de bril op je neus en kan je er letterlijk over kijken. Heeft de bril eigenlijk nut? Ja … als het nut ‘fashionable zijn’ is …

Het is eigenlijk niet de bedoeling om de zonnebrillen op te zetten omdat je bescherming wil tegen de zon. De mini-zonnebrillen dienen echt om je outfit dat beetje extra te geven.

Zo hebben modeontwerpers al een tijdje geleden deze trend zien aankomen. In modeshows, zoals die van Alexander Wang, liepen modellen ook op de catwalk met zo’n mini-zonnebrillen. Daarnaast springen heel wat sterren ook deze mini-zonnebrillenboot.

Spring van 2018 naar 2050

Met deze trend krijgen je outfit en uitstraling dus iets extra. Uiteraard hebben heel wat sterren de trend al ontdekt. Topmodel Gigi Hadid en haar lief Zayn Malik hebben het duidelijk voor de zonnebrillen. Maar de twee gaan toch voor een aparte stijl van de bril, want ja hoor … je hebt verschillende soorten futuristische brillen.

De brede hoekige brillen komen in allerlei vormen, kleuren en doorzichtigheid. Zo heb je bijvoorbeeld brede brillen met zwarte glazen, maar ook hoekige brillen met lichtgroene glazen.

Inspiratie nodig?

Instagram

Gesponsorde artikelen