‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ krijgt ultieme trailer vlak voor cinemarelease

Amper enkele dagen voor de release in de cinema heeft Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One een ultieme trailer gekregen. Daarin krijgen we enkele nieuwe beelden te zien van actieheld Ethan Hunt , gespeeld door de onnavolgbare Tom Cruise.

Juli 2023 wordt een van de grootste filmmaanden ooit. Zo verschijnen op woensdag 19 juli gelijktijdig Oppenheimer en Barbie in de cinema. Eén week eerder, op woensdag 12 juli, is het al tijd voor Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Van deze film kregen we eerder al enkele teasers en een uitgebreide trailer te zien. Nu heeft Paramount Pictures een ultieme trailer gedeeld als promospot. Daarin horen we positieve commentaren van recensenten die de film al te zien kregen, samen met enkele nieuwe actiebeelden.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One staan Ethan Hunt en de rest van IMF voor hun gevaarlijkste missie tot nu toe. Ze moeten een levensgevaarlijk nieuw wapen opsporen dat de volledige mensheid kan bedreigen als het in de verkeerde handen valt.

Die missie brengt hem over heel de wereld tijdens een dodelijke race. Daarnaast zal Ethan worden geconfronteerd met zaken uit het verleden, die de taak nog extra bemoeilijken. Om de geheime vijand te verslaan, zal hij alles moeten zetten op deze missie en het leven riskeren van mensen die hem dierbaar zijn.

Problemen

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One volgt er zo’n vijf jaar na de vorige film in de franchise. De productie van de film kende dan ook de nodige problemen. Bij het begin van de opnames moest alles namelijk meteen meer dan een halfjaar stilgelegd worden door het coronavirus. Daarna werd Tom Cruise panisch voor nieuwe besmettingen. Hij huurde dan ook twee enorme boten af om de volledige cast en crew te laten op verblijven. Later doken er ook filmpjes van Tom Cruise die razend was op crewleden die zich niet aan de coronaregels hielden tijdens de opnames.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One:

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One is vanaf woensdag 12 juli te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...