Left Right
scrollTop top

‘Modern Family’-actrice Ariel Winter (17) spreekt voor het eerst over borstverkleining


‘Modern Family’-actrice Ariel Winter (17) spreekt voor het eerst over borstverkleining

De pubertijd is de hel, zéker als je ondertussen ook nog eens in de spotlight staat, zo moest ‘Modern Family’-actrice Ariel Winter helaas aan den lijve ondervinden.  Hét grote ‘probleem’? Haar gigantische F-cup. En dus onderging ze eerder deze zomer een borstverkleining. Een moedige beslissing waarover de 17-jarige actrice recent een woordje uitleg gaf in Glamour.

Het moet je maar overkomen, op je 15de van ‘de ene dag op de andere’ wakker worden met twee enorme borsten. Een gegeven dat voor Ariel Winter helaas werkelijkheid werd. Wat is er nu mis met een F-cup, zou je denken. Niks. Of juist heel veel, afhankelijk van vrouw tot vrouw en hoe de rest van de wereld kiest om ermee om te gaan.

Met de 1m54 die ze meet, was het voor Ariel in elk geval allesbehalve fun. Haar F-cup veroorzaakte niet alleen gigantische rugpijn, het domineerde ook de rest van haar leven op een totaal foute manier. Zo werd het quasi onmogelijk om simpelweg te genieten van een namiddagje shoppen met haar vriendinnen, en moest ze bij rode loper-events altijd extra waakzaam zijn bij wat ze precies zou dragen, zo vertelt de tiener in een interview met Glamour.

Borsten wel echt?

Amper 14 was ze toen ze uit verschillende hoeken de vraag kreeg “of haar borsten wel echt waren”. Opmerkingen die Ariel terecht spuugzat werd. “Ik voelde me enorm ongemakkelijk, want in de industrie waarin ik werk worden vrouwen compleet geseksualiseerd en behandeld als objecten”, aldus de actrice.

“Eender welk artikel dat te maken had met mij op de rode loper ging over ‘Ariel Winter’s Crazy Cleavage!’ of ‘Ariel Winter Shows Huge Boobs At An Even!‘. Dat is het enige waaraan mensen me zouden moeten herkennen, in plaats van ‘oh, she does great work on Modern Familiy‘”.

Haar Modern Family-mama, Julie Bowen, was uiteindelijk de enige van de crew die wist dat ze op 4 juni de borstverkleining zou ondergaan. Maar ook de rest van de cast steunt haar beslissing intussen.

En het allerbelangrijkste: Ariel is dolblij met haar kleinere cup. YOU GO, GIRL!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…