Moet deze ‘Temptation Island’-vrijgezel 4 maanden naar de cel voor geweld? Op 7 februari weet hij het

Moet deze ‘Temptation Island’-vrijgezel 4 maanden naar de cel voor geweld? Op 7 februari weet hij het

Alex Maas, de spierbundel die we vorig jaar leerden kennen als vrijgezel in ‘Temptation Island’, moet binnenkort misschien voor 4 maanden de cel in. Hij riskeert deze celstraf omdat hij vorig jaar een man twee gebroken ribben schopte omdat hij geen pitazaak vond die open was.

Alex “Ik ga vieze dingen doen met je meisje” Maas heeft vorig jaar een nieuwe definitie gegeven aan het woord ‘hangry’, de combinatie van hungry en angry. Hij had toen namelijk zoveel honger dat hij een fan twee gebroken ribben schopte. Het incident kan nu een serieus staartje krijgen.

Een ‘hongertje’

Alex was in maart vorig jaar voor een acte de présence aanwezig in café De Chicon in Roeselare samen met Danyla, Lise en Ken. Rond 2.30 uur kreeg Alex een ‘hongertje’ en besloot hij samen met Danyla en een nuchtere fan op zoek te gaan naar een pitazaak.

Alle pitazaken bleken gesloten te zijn en Alex was niet meer te houden. Hij wilde zelf achter het stuur kruipen en wilde de sleutels van de chauffeur afnemen. Toen die weigerde, gooide Alex zijn spieren in de strijd. Hij sloeg hem tegen de grond en schopte de man zo twee gebroken ribben.

VIJF

4 maanden cel

De man uit Moorslede liet het er niet bij en diende klacht in tegen Alex. Vanmorgen werd Alex verwacht in de rechtbank van Kortrijk, maar hij kwam niet opdagen. Nu hangt er hem dus, zonder weerwoord, een celstraf van 4 maanden boven het hoofd en een geldboete van 400 euro. Op 7 februari zal hij zijn vonnis kennen.

Misschien dat de man van “3 meter en 300 kilo”, de volgende keer toch iets rustiger zal reageren als hij een ‘hongertje’ heeft.

Gesponsorde artikelen