Monopoly lanceert alternatieve versie voor slechte verliezers

Weinig gezelschapsspellen zorgen voor zoveel frustratie als Monopoly. Aan de verliezende hand zijn, kan soms als een echte marteling voelen. En dan is het niet ongebruikelijk dat de frustraties bij slechte verliezers de bovenhand nemen. Speciaal voor hen lanceert Monopoly nu een nieuwe versie van hun legendarische bordspel: Monopoly Slechte Verliezers.

De tafel omver gooien, het bord omkeren, de kamer uitstormen … er zijn veel manier waarop slechte verliezers reageren als ze voor de zoveelste keer moeten betalen in Monopoly. Voor zij die het gevoel hebben om altijd pech te hebben, is er nu Monopoly Slechte Verliezers.

In die variant is het juist de bedoeling om goedkopere straten te hebben, huur te betalen en naar de gevangenis te gaan. Zelfs failliet gaan wordt aangemoedigd. Alle tegenslagen leveren je Slechte Verliezer-munten op. Als je er daarvan genoeg hebt, kan je de Mr. Monopoly-pion kopen en de rollen omkeren.

Slechte Verliezers Compensatiefonds

Voor de lancering van hun nieuwe editie bedacht Monopoly het Slechte Verliezers Compensatiefonds. Daarmee kunnen slechte verliezers, of mensen die ermee te maken kregen, gecompenseerd worden in de vorm van een gratis Monopoly Slechte Verliezer-spel.

Om daarop kans te maken stuur je een mailtje naar monopoly@lvtpr.com waarin je zo goed mogelijk omschrijft welke schade jij hebt geleden als slechte verliezer. Om je deelname kracht bij te zetten, mag je ook beeldmateriaal meesturen als bewijs. De tien beste omschrijvingen krijgen een gratis exemplaar van Monopoly Slechte Verliezer.

Meer
Lees meer...