Monster is energiedrank van Satan en deze dame heeft het bewijs

Energiedrank Monster is des duivels. Dat is volgens de vrouw in dit filmpje zo klaar als een klontje, en ze legt ook helder uit waarom:

Om te beginnen bestaat het logo, dat de letter M moet voorstellen, uit drie strepen met bovenaan een haakje naar links. Die drie delen lijken op een Hebreeuwse letter die staat voor het cijfer zes, dùs het logo van Monster is dus eigenlijk 666. En dat getal zou dan geassocieerd worden met Het Beest.

Maar dat is niet alles. Want in de letter O van het logo zit een kruis! “Wat heeft Christus te maken met een energiedrank, met de naam Monster dan nog?”, vraagt ze retorisch.

Ten derde merkt ze op dat op het blikje ook BFC staat, waarbij de F toch wel niet staat voor het F-woord zeker? Jawel: Big Fucking Can verdorie! En op de doos staat nog dat MILF’s ervan houden ook.

Nee, dit is duidelijk geen christelijk bedrijf. Dus waarom hebben ze een kruis in hun logo? Dat is uiteraard ook duidelijk, want de boodschap is anti-Christus! 

Nog niet overtuigd? Kijk dan maar eens naar de slogan van Monster: Unleash the Beast! En aangezien ook de Bijbel spreekt over het beest, is hier echt geen speld tussen te krijgen.

screenshot
En mocht je al twijfelen aan die M, dan nog kan je niet ontkennen dat de O een kruis bevat. En wanneer je dan drinkt van het blikje, wordt die crucifix een OMGEKEERD kruis! Hekserij! “Bottoms up! En dan lacht de duivel”, besluit ze. “Iets om over na te denken.” Want “dit is hoe slim Satan is, en hoe hij in het huis en het leven van een christen kan binnendringen. En dat breekt Gods hart.” Op het einde heeft ze trouwens écht gelijk: “Jezus zei: ‘Mijn volk gaat ten onder wegens een gebrek aan kennis’.” Amen.
Meer
Lees meer...