Morgen tot 30° maar verlengd weekend ziet er veel minder mooi uit

Morgen tot 30° maar verlengd weekend ziet er veel minder mooi uit

Wie tijdens het verlengd weekend een uitje naar zee heeft gepland, neemt maar beter een warme trui mee. Hoewel de temperaturen morgen tot 30°C kunnen oplopen, halen ze dit weekend amper de helft ervan. 

Mooie liedjes duren, jammer genoeg, niet lang. En al zeker niet wanneer het gaat over het weer in België. De echte BBQ-fans haasten zich maar beter vandaag dan morgen naar de winkel want vanaf woensdag vergroot de kans op buien, met lokaal zelfs wat onweer. Ook donderdag is qua weersvoorspelling niet echt een feestdag met kans op buien en een temperatuur die een pak lager ligt dan wat we de afgelopen dagen gewend zijn.

Vrijdag kunnen we even genieten van droge perioden met vrij aangename temperaturen maar wie zich in het weekend naar buiten waagt, doet toch beter iets warms aan. De temperaturen halen zondag namelijk amper 15°C. Wie zeker wil zijn van een – min of meer – droog verlengd weekend, trekt best naar zee. Daar is de kans op buien de komende dagen het kleinst. Geen schitterende vooruitzichten dus maar het had nog altijd slechter gekund.

Gesponsorde artikelen