Nieuwe film ‘Mortal Kombat’ vanaf vandaag te streamen

De liefhebbers van Mortal Kombat hebben iets moois om naar uit te kijken. Vandaag komt de film uit in de Amerikaanse zalen en op HBO Max. Nu kan je al de eerste zeven minuten bekijken.

Toen Mortal Kombat in 1992 voor het eerst als arcadespel op de markt kwam, waren de mensen geschokt door de hoeveelheid bloed en geweld. Dat neemt niet weg dat de franchise nog steeds immens populair is. Warner Bros. zorgde voor een nieuwe film. Bekijk hieronder de eerste zeven minuten.

Aartsrivalen treffen elkaar

In het filmpje, gepost door de officiële Twitter-pagina van de film, maken we meteen kennis met de hoofdrolspelers. Scorpion en Sub-Zero zijn al jaar en dag speelbare personages in het videospel. In het verhaal zijn ze aartsrivalen en ook in de film is dat de kern van het verhaal. Van wat er in de teaser te zien is, zullen beide personages elkaar wel opnieuw treffen in de film.

Iconische personages

Sub-Zero, die eigenlijk Bi-Han heet, heeft als gewone man zijn ijskrachten al en Hanzo Hasashi, Scorpion, gebruikt zijn kenmerkende speerpunt aan een koord. Het filmpje stopt net voor ze het uiteindelijke duel aangaan, maar toont al de bloederigheid en vechtkunsten aan die in de film zullen worden toegepast.

Naast Sub-Zero en Scorpion komen ook de iconische personages als Kano, Sonya Blade en Liu Kang voor in de film. Samen met nog anderen nemen ze deel aan een toernooi dat het lot van de wereld bepaalt. Van de gamereeks is Mortal Kombat 11 het laatste deel dat op de markt kwam. In 2019 kwam het uit voor PlayStation4, Nintendo Switch, Xbox One en PC.

Meer
Lees meer...