Move over Kobe Ilsen, Danira heeft een jong veulen aan de haak geslagen

Move over Kobe Ilsen, Danira heeft een jong veulen aan de haak geslagen

Het mysterie rond het liefdesleven van Danira Boukhriss (27) lijkt eindelijk ten einde. De presentatrice zou namelijk een relatie hebben met de 20-jarige Bouba Kalala, ex-deelnemer van ‘De Mol’ op VIER en deze zomer aan de slag voor Studio Brussel. Ze hebben hun relatie nog niet bevestigd, maar worden wel steeds vaker samen gespot.

Al sinds Danira Boukriss met haar deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ bij het grote publiek bekend werd, is haar liefdesleven een groot mysterie. Er is vaak gespeculeerd over een relatie met goede vriend Kobe Ilsen, maar daar lijkt niets van te kloppen.

Danira zou daarentegen gevallen zijn voor de charmes van Bouba uit ‘De Mol’. Dat programma moest hij al snel verlaten, maar zijn quote “Het leven is geen ponykamp” maakte hem wel legendarisch. Er kwamen zelfs truien van.

Te zien in ‘Steracteur Sterartiest’

De 20-jarige Bouba, die eigenlijk Yanni Kalala heet, werkte deze zomer voor Studio Brussel als ‘Festivolhouder’ en bezocht daarvoor bijna ieder festival. Daar zou hij Danira hebben leren kennen en zou er iets beginnen bloeien zijn tussen de twee.

In Story zei Danira recent nochtans dat ze nog steeds single is. “Op liefdesvlak sta ik in passieve modus. Als iemand op een dag mijn pad kruist, bekijk ik het dan wel weer”, viel er toen te lezen. En dat zou nu dus gebeurd zijn.

Danira en Bouba hebben nog niet gereageerd op de geruchten. maar zouden hun relatie voor vrienden en familie niet langer verbergen. Zo zit Bouba ook iedere week tussen de genodigden bij het Eén-programma ‘Steracteur Sterartiest’. Is het leven dan toch een ponykamp?

Vormen Danira en Bouba een nieuw showbizzkoppel?

Gesponsorde artikelen