MTV lost eerste trailer van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en wij herkennen deze deelnemers al!

MTV lost eerste trailer van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en wij herkennen deze deelnemers al!

Het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zal van start gaan op 6 mei. Om dit aan te kondigen loste MTV vandaag een eerste teaser en daarin herkennen we alvast enkele opvallende deelnemers.

Temptation Island loopt op z’n einde, maar we gaan het niet lang zonder onze wekelijkse portie drama moeten stellen. Want op 6 mei gaat het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch van start. MTV loste vandaag de eerste trailer en daarin vallen al een paar figuren op.

Alex

Een van de meest herkenbare personen uit de teaser is Alex, de gespierde verleider uit het vorige seizoen van Temptation Island. Via de tattoo’s op z’n gespierde armen en borstkas is het niet zo moeilijk om te achterhalen wie er hier in close-up gefilmd wordt. De Nederlander heeft ondertussen zijn tanden overmatig laten bleachen waardoor hij nu letterlijk een oogverblindende glimlach heeft.

Op Temptation Island richtte Alex zijn pijlen vooral op Rosanna, maar die is nu, met haar nieuwe lippen en billen, opnieuw samen met Niels. Haar zullen we dus waarschijnlijk niet zien aanspoelen op het strand van Ex On The Beach: Double Dutch. Hij zal dus vieze dingen moeten doen met een ander meisje.

Alex kwam een paar maanden geleden nog onder vuur te liggen omdat hij na een vruchteloze zoektocht naar pita zodanig hangry werd dat hij de chauffeur, die zo vriendelijk was om hem langs alle pitazaken in de omgeving te voeren, in elkaar had geslagen.

Door dit incident liep hij het risico een gevangenisstraf te moeten uitzitten, maar aangezien hij te zien zal zijn in Ex On The Beach: Double Dutch, vermoeden wij dat die zaak ondertussen gesetteld is. Binnenkort zal Alex ook te zien zijn in het nieuwe programma De Beste Verleiders, dat enkel te zien zal zijn op de Nederlandse betalende streamingdienst Videoland.

VIJF, Screenshot YouTube

Temptation Island

Een andere herkenbare deelnemer is verleidster Maxime uit het huidige seizoen van Temptation Island.

In Thailand houdt de verleidster zich tegenwoordig vooral bezig met klagen over de afzijdige Jeremy, dus wij twijfelen er niet aan dat de pittige Nederlandse het een en ander te zeggen zal hebben over (en tegen) haar ex.

Opvallend is wel dat er voorlopig nog geen spoor is van Shelly, die enkele weken geleden aangaf dat ze mee zou doen in het volgende seizoen en ook hintte dat Kevin van het huidige seizoen van Temptation Island zou deelnemen aan Ex On The Beach: Double Dutch. Ergens mag dit niet verbazen, want volgens haar sociale media is Shelly momenteel zwanger.

Bekijk hier de volledige teaser voor het derde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch:

VIJF, Screenshot YouTube

Ex On The Beach: Double Dutch is vanaf 6 mei elke zondag te zien op MTV.

Gesponsorde artikelen