Multiply: Ed Sheeran breekt niet een maar twéé armen (en da’s slecht nieuws voor Aziatische fans)

Multiply: Ed Sheeran breekt niet een maar twéé armen (en da’s slecht nieuws voor Aziatische fans)

Dubbele pech voor Ed Sheeran én dus voor z’n fans die al reikhalzend uitkeken naar z’n concerten in Taipei, Osaka, Seoul, Tokyo en Hong Kong. De zanger heeft namelijk tijdens een ongeluk met de fiets allebei z’n armen gebroken. Niet handig als gitaar spelen je job is, en dus vallen er tranen in Azië. 

Wie de Instagram van Ed Sheeran volgt, had gisteren al door dat er geen goed nieuws aan zat te komen. Bij een foto van z’n arm in het gips vertelde de zanger dat hij een ongeluk had gehad met z’n fiets, en blijkbaar een gebroken arm had. Toen moest de Divide-zanger wel nog naar het ziekenhuis, en fans hielden hun vingers gekruist voor goed nieuws.

Helaas, een retourtje naar de spoedafdeling heeft aan het licht gebracht dat Sheeran niet één maar twéé armen gebroken heeft. Zo zonder armen gitaar spelen, dat kan niet en dus worden er een aantal shows gecanceld: Taipei, Osaka, Seoul, Tokyo en Hong Kong. Het kan best dat de shows nadien wél doorgaan, maar da’s dus nog niet zeker.

Al met al is Sheeran al zeker out tot 5 november. Dat is drie weken en wijst niet meteen op een heel zware breuk, maar hoe de situatie zal evolueren, dat ligt natuurlijk in de handen van de artsen. Na zijn passage in Hong Kong zou de zanger verder touren in Manila en Jakarta, de fans daar hopen dat zij wél goed nieuws krijgen. Uiteraard worden de afgezegde shows opnieuw gepland.

Of het er iets mee te maken heeft, laten we in het midden, maar dit stond een paar dagen geleden op Eds Instagram

Maar na een ongeluk met de fiets belandt Eds arm in het gips.

En een dag later blijkt het allemaal nog wat erger dan gedacht: twee armen gebroken! Edje toch!

Deze foto’s zien we de komende weken dus niet meer op z’n Instagram … sorry Azië!

Gesponsorde artikelen