‘Murdaugh Murders: A Southern Scandal’ krijgt tweede seizoen

Volgende week pakt Netflix uit met het tweede seizoen van Murdaugh Murders: A Southern Scandal. De docureeks volgt de invloedrijke familie Murdaugh die meermaals misbruik probeerde te maken van z’n invloed. Door een bootongeluk van de zoon liep de hele familie uiteindelijk tegen de lamp. In het tweede seizoen zal vooral de rechtszaak tegen de pater familias centraal staan. En dat seizoen heeft nu een officiële trailer gekregen.

In februari verscheen het eerste seizoen van de docureeks Murdaugh Murders: A Southern Scandal op Netflix. De reeks focust op de invloedrijke Murdaugh familie in South Carolina in de Verenigde Staten. De familie kwam onder de aandacht toen hun zoon een bootongeluk veroorzaakte, waarbij een jonge vrouw om het leven kwam. En dat bleek maar het tipje van de sluier te zijn van de schandalen (en vooral mysterieuze overlijdens) die gelinkt kunnen worden aan de familie.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal

Het eerste seizoen van Murdaugh Murders: A Southern Scandal bestond uit drie afleveringen. De eerste ging daarbij dieper in op de dood van de jonge Mallory, die overleed tijdens een dronken ritje met de boot. Paul Murdaugh, de zoon van de invloedrijke Alex Murdaugh, stond aan het stuur van de boot. Maar na het ongeval probeerde Pauls vader ervoor te zorgen dat z’n zoon vrijuit zou gaan.

In de volgende afleveringen kwamen we dan meer te weten over de familie Murdaugh. Zo overleden er in het verleden twee mensen, die gelinkt kunnen worden aan de familie, op mysterieuze wijze. Hoewel beide overlijdens gezien werden als ongevallen, bleek hier later meer aan de hand te zijn. De apotheose van de docureeks was de moord op Alex Murdaugh en zijn moeder Maggie. Daarvoor werd Alex uiteindelijk aangeklaagd en het is het proces over deze moorden dat centraal zal staan in het tweede seizoen van Murdaugh Murders: A Southern Scandal.

Het tweede seizoen van Murdaugh Murders: A Southern Scandal is vanaf woensdag 20 september 2023 te vinden op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor Murdaugh Murders: A Southern Scandal: Season 2:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...