Mysterie opgelost? Kathleen reageert waarom ze ontbrak in ‘K3 zoekt K3’

Mysterie opgelost? Kathleen reageert waarom ze ontbrak in ‘K3 zoekt K3’

Het was voor iedereen een raadsel: waar was Kathleen Aerts tijdens de grote finale van K3 zoekt K3?! Gert Verhulst reageerde eerder deze week in het praatprogramma ‘Van Gils & Gasten’ dat hij er niet veel over kwijt kan en het ‘interne keuken’ is. Maar nu reageert Kathleen voor het eerst zelf in Het Belang Van Limburg. 

Er was de laatste weken veel te doen over de eerste blonde zangeres van K3 die dé opvallende afwezige was is K3 Zoekt K3. Studio 100-baas Gert Verhulst wou er eerder deze week niet veel over vertellen, maar Kathleen zelf en de uitgeverij van haar nieuwe boek doen dat nu wel. “Feit is dat ik het nog steeds druk heb met de promotie van mijn boek, te druk om zelfs maar naar K3 zoekt K3 te kijken”, zegt ze in Het Belang van Limburg.

Bij de uitgeverij van haar nieuw boek Lannoo zeggen ze dan weer iets anders. Volgens hen zou ze door de vele inspanningen die ze deed voor haar boek Voor Altijd Mijn Mama, over haar moeder die aan jongdementie lijdt, moeten rusten op doktersadvies. “Zo erg is het niet, hoor”, reageert Kathleen zelf. “Alleen wat pijnlijke fysieke ongemakken, maar meer wil ik daar niet over kwijt. Da’s privé. Hoe dan ook wens ik de nieuwe K3 een superstart en een lange, succesvolle carrière toe.”

(Bron: Belang Van Limburg)

Gesponsorde artikelen