Left Right
scrollTop top

Na Alex keert ook deze populaire verleidster terug in ‘Temptation Island VIPS’


Na Alex keert ook deze populaire verleidster terug in ‘Temptation Island VIPS’

‘Temptation Island VIPS’ zit vol verrassingen. Want nadat we verleider Alex zagen opduiken in Mexico, zal er nog een oude bekende haar opwachting maken in de VIP-editie van de relatietest. En zij zal ongetwijfeld weer werken voor spanningen.

Fans van Temptation Island beleven hoogdagen. Het vorige seizoen is nog maar net gedaan en het volgende is al begonnen. Het is niet makkelijk om de afleveringen van Temptation Island VIPS in ons land te pakken te krijgen, maar wie het kan, wordt getrakteerd op een heerlijk marginaal seizoen. En dat kan nu nog een tikkeltje dramatischer worden.

Alex

Vorige week kwamen we al te weten dat verleider Alex, die tegenwoordig ook te zien is in Ex On The Beach: Double Dutch, terug zal proberen om Rosanna voor zich te winnen. Bij z’n entrée waarschuwde de spierbundel Niels alvast opnieuw met z’n gekende oneliner “ik ga vieze dingen doen met je meisje”.

Bij zijn eerste deelname wist Alex namelijk Rosanna in z’n bed te krijgen. Of dat hem nu opnieuw zal lukken, valt nog af te wachten. Maar het is sowieso al het recept voor drama.

Zwanetta

Vandaag raakte bekend dat ook verleidster Zwanetta te zien zal zijn in Temptation Island VIPS. De sexy verleidster maakte zich vooral onsterfelijk door haar pruik en haar uitspraken over haar “punani”, maar wist verder haar rol van verleidster niet echt waar te maken. Tijd voor een herkansing dacht de verleidster dus. Zal ze op Temptation Island VIPS wél een man voor zich kunnen winnen met haar sensuele dansmoves?

Maar vooral: zal ze ook deze keer weer topless (of met een geel topje?) in de zee verdwijnen? Jammer genoeg zullen we het deze keer wel zonder de sappige voice-over van Tim moeten doen.

Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS op het Nederlandse betaalplatform Videoland

VIJF

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899