Na Jon en Ygritte, nu ook Sansa: Sophie Turner en Joe Jonas zijn verloofd

Na Jon en Ygritte, nu ook Sansa: Sophie Turner en Joe Jonas zijn verloofd

Nog geen maand na de aankondiging van de verloving van Kit Harington is het de beurt aan zijn televisie-zus om haar verloving aan te kondigen. De 21-jarige actrice vormt sinds november vorig jaar een koppel met Joe Jonas en zondagavond postte het koppel dezelfde foto op Instagram van hun handen en een ring met de captions “I said yes” en “She said yes”. 

Het huwelijksseizoen is officieel aangebroken voor de sterren van Game of Thrones, want na de verloving van Kit ‘Jon Snow’ Harington en Rose ‘Ygritte’ Leslie, komt nu ook Sophie ‘Sansa’ Turner met heuglijk nieuws. Ze is verloofd met Joe Jonas. De 21-jarige Britse actrice vormt sinds november een koppel met de 28-jarige Amerikaanse zanger, die we natuurlijk kennen van de Jonas Brothers en nu zanger is bij de band DNCE, bekend van de hit ‘Cake By The Ocean’. Sophie en Joe maakten het nieuws zondagavond bekend door allebei dezelfde foto van hun handen (en de verlovingsring) te posten op Instagram. Bij Sophie luidde de caption “I said yes”, bij Joe toepasselijk “She said yes.” Jongere Jonas Brother Nick feliciteerde zijn broer en toekomstige schoonzus meteen op Twitter.

Onlangs vertelde Kit Harington nog dat de opnames van Game of Thrones stilgelegd zullen worden voor zijn huwelijk met Rose Leslie. Nu zullen de opnames voor het laatste seizoen van de HBO-reeks misschien nog een keertje onderbroken worden.

Sansa heeft in Game of Thrones geen al te goede geschiedenis met huwelijken, hopelijk is het voor Sophie wel meteen een schot in de roos.

Gesponsorde artikelen