Na onze Rode Duivels: ook Tomorrowland naar Brazilië?

Na onze Rode Duivels: ook Tomorrowland naar Brazilië?

Trekt Tomorrowland na België en de Verenigde Staten naar Brazilië? Daar lijkt het wel op. Het Nieuwsblad zegt van ‘een medewerker’ bevestiging te hebben gekregen dat het grootste en belangrijkse dancefestival ter wereld in 2015 ook een Braziliaans luik zal krijgen. Tomorrowland zelf wil niets bevestigen…. maar ze ontkennen het ook niet.

Dat Tomorrowland wil uitbreiden is geen nieuws: “Een festival op elk continent”, beloofden ze anderhalf jaar geleden. Dat Tomorrowland geïnteresseerd is in Brazilië is ook geen nieuws. Maar concreet was er niets, en er werd uitdrukkelijk ook naar andere locaties gekeken: Zuid-Afrika en Australië bijvoorbeeld. 

Dat is nu veranderd, aldus Het Nieuwsblad. “Wij vernamen van een medewerker dat het 100 procent zeker is dat Tomorrowland volgend jaar een editie krijgt in Brazilië, naast de festivals in België en de VS.” De stad of streek waar het festival zou neerstrijken werd dan weer (nog?) niet gelost.

Tomorrowland

Toekomstmuziek

De organisatie wou enkel kwijt dat de hele wereld een Tomorrowland wil: “We krijgen aanvragen over de hele wereld.” Concreet is er volgens hen niets: “Dat is voor de toekomst.” Eerder zei woordvoerster Debby Wilmsen ook al dat de uitbreiding niet voor 2014 is. 2015 is dus wel perfect mogelijk. 

De vraag is nu: de verre of de nabije toekomst? Over twee weken gaat Tomorrowland van start met de eerste van haar twee festivalweekends, uitzonderlijk naar aanleiding van hun tiende verjaardag. Dat lijkt wel een ideale gelegenheid om goed nieuws aan te kondigen… 

Tomorrowland

Gesponsorde artikelen