Na ‘Temptation Island’-deelnemers Alex en Niels gaat ook deze verleidster boksen

Na ‘Temptation Island’-deelnemers Alex en Niels gaat ook deze verleidster boksen

Er is een nieuwe hype geboren in ‘Temptation’-land en het is boksen. Nadat eerder al Niels en Alex aankondigden dat ze hun eeuwige ruzie over Rosanna zouden beslechting in de boksring, heeft nu ook een verleidster present getekend voor Boxing Influencers, de wedstrijd waar verschillende Nederlandse influencers het tegen elkaar opnemen.

Deelnemen aan Temptation Island is veel meer dan twee weken drinken en feesten op een eiland, want nadien moet je je uiterste best doen om relevant te blijven en je prille bekendheid vast te houden. Sommigen solliciteren daarom luidop voor een deelname aan andere programma’s. Ja, we kijken naar jou, Timtation. Maar de Nederlandse deelnemers hebben iets nieuw uit de grond gestampt: Boxing Influencers.

Alex vs. Niels

Enkele weken geleden maakten Alex en Niels bekend dat ze het tegen elkaar zouden opnemen in een bokswedstrijd. Die wedstrijd, Boxing Influencers genaamd, vindt plaats op 15 februari in Topsportcentrum Almere.

Hoewel het eerst leek alsof Niels en Alex zouden boksen voor Rosanna, die Niels tot twee keer toe bedroog met Alex, lijkt het nu toch te gaan om een grootschaligere wedstrijd, waarin ook andere bekende Nederlanders elkaar een pak rammel zullen verkopen.

Zwanetta

Bij die andere vechtersbazen is nu nog een Temptation-alumnus opgedoken. Zwanetta, aka de topless dame in de zee, zal op 15 februari ook haar bokshandschoenen aantrekken. Daarbij zal ze het opnemen tegen Ouassima.

Die laatste is een presentatrice van verschillende shows op YouTube en radiozender FunX. Ouassima postte al verschillende video’s op Instagram waarin te zien is dat ze zich volop aan het voorbereiden is op haar gevecht tegen Zwanetta. De verleidster voorziet dus best een stevige pruik voor haar boksmatch, want het zal hard tegen hard zijn.

Bekijk hier de verschillende wedstrijden van Boxing Influencers:

Ouassima is alvast op gepaste wijze aan het oefenen:

Gesponsorde artikelen