Naar de ‘Game of Thrones’-première kijken met de cast? Dat kan!

Naar de ‘Game of Thrones’-première kijken met de cast? Dat kan!

De première van het laatste seizoen van Game of Thrones laat op zich wachten, maar uiteraard wil je ‘m zo snel mogelijk zien. En als je het goede doel steunt, kan je ‘m meteen als allereerste zien, samen met de cast op de wereldpremière. 

Wat is er beter dan naar de langverwachte première van Game of Thrones kijken? Die bekijken onder de oksel van Nikolaj Coster-Waldau, Jaime Lannister himself. Hij kondigde in een filmpje voor het goede doel Next For Autism aan dat één lucky person de kans zal krijgen om naar de première van Game of Thrones te kijken, samen met de cast.

Op steekafstand

Of je noodzakelijk op knuffel- (of steek-) afstand van de Kingslayer komt, kunnen we niet garanderen, maar voor tien dollar krijg je alvast één kans in de loterij om de acteurs die je zo bewondert van dichtbij te bekijken. Daar komt ook nog eens het voorrecht bij om het de eerste aflevering als eerste te zien.

Hoe werkt het? Je stort via deze website geld voor Next For Autism, een Amerikaanse ngo die onderzoek naar autismespectrumstoornis (ASS) steunt en vooral een beter leven wil voor wie met ASS moet omgaan. Vanaf tien dollar maak je kans. Voor die prijs worden honderd lotjes met jouw naam op in een grote kom gedaan.

Meer geld is meer kansen

Wie meer stort, maakt natuurlijk meer kans: voor vijfduizend dollar krijg je ook vijfduizend lotjes en ga zo maar verder. Het maximumbedrag is 25.000 dollar, maar niets houdt je tegen om dat een aantal keer op de rekening van Next For Autism te zetten. Uiteraard zou je voor dat geld ook de aanbetaling van een huis kunnen doen, maar hé, Winter is Coming, je kan het maar gehad hebben.

Je krijgt voor die prijs natuurlijk niet alleen een meet and greet met de acteurs van Game of Thrones, de productie vliegt je ook nog eens naar de premièrelocatie en daar verblijf je in een hotel. Er hangt dus ook een semi-citytrip aan vast. Een leuke video waarin Nikolaj Coster-Waldau uitlegt hoe je verdergaat, zie je hier:

Gesponsorde artikelen