Nawel uit ‘Big Brother’ is binnenkort terug te zien op tv in nieuw programma

Het zier ernaar uit dat we Nawel na Big Brother binnenkort opnieuw op televisie zullen zien. Volgens geruchten zou de 27-jarige Belgische namelijk deelnemen aan Million Dollar Island, een nieuw programma van VTM 2.

Nawel Seghairi was eerder dit jaar op Play4 te zien in Big Brother. Daar was ze een van de populairste kandidates. Want hoewel de Belgische maar liefst acht keer genomineerd werd, moest ze pas op dag 72 in de tiende week het programma verlaten. Op dat moment stond ze namelijk recht tegenover de latere winnaar Salar, die nog net iets populairder bleek te zijn.

Million Dollar Island

Maar na die ervaring heeft Nawel blijkbaar de smaak van televisieprogramma’s te pakken. De website Love Reality meldt namelijk dat het Instagramaccount Juice Channel ontdekte dat ze een van de deelnemers is Million Dollar Island. Dat nieuw, fascinerende spelprogramma kende vorig seizoen bij onze noorderburen al een eerste seizoen, maar komt in 2023 met een Vlaams-Nederlandse versie. Die zal bij ons te zien zijn op VTM 2.

In Million Dollar Island worden 100 onbekenden naar een onbewoond eiland gestuurd. Iedere deelnemer draagt daarbij een polsbandje dat 10.000 euro waard is. In totaal wordt er in het programma dus maar liefst één miljoen euro verdeeld. De bedoeling is dat de kandidaten tot de finale zien te overleven op het onbewoonde eiland. In tussentijd moeten ze proberen om zoveel mogelijk polsbandjes te verzamelen. Dat kunnen ze doen door spellen te spelen, maar ook door vriendschappen en allianties te sluiten. Als een kandidaat opgeeft, krijgt die namelijk de kans om zijn, haar of hun polsbandje door te geven aan iemand anders.

Begin augustus maakte VTM 2 bekend dat het zoek ging naar kandidaten, maar die lijkt het nu dus gevonden te hebben. Wanneer Million Dollar Island opgenomen en uitgezonden zal worden, is nog niet bekendgemaakt.

Meer
Lees meer...