Nederlandse voetbalfans lachen met zichzelf (en ook een beetje met ons?) met hilarisch T-shirt

Nederlandse voetbalfans lachen met zichzelf (en ook een beetje met ons?) met hilarisch T-shirt

Nederland is er niet bij op het komende wereldkampioenschap voetbal en dus zullen we de vurige fans van Oranje ook moeten missen. Maar zelfs in eigen land weten die op te vallen. Komiek Kakhiel verkoopt sinds kort namelijk een T-shirt met een opschrift waarbij enige zelfspot niet vreemd is … of lachen ze ook al een beetje met de Rode Duivels?

Het is al van het wereldkampioenschap in 2014 geleden dat het Nederlands voetbalelftal nog een groot tornooi speelde. Toen eindigden ze wel knap derde, maar sindsdien is het vooral ellende voor het Oranje legioen.

Zelfspot … of toch een gebrek aan geloof in de Rode Duivels?

Dat bracht Kakhiel, een Nederlander die online razend populair is geworden door foto’s te voorzien van grappige tekstballonnen, op een idee. Via zijn webshop verkoopt hij sinds kort, voor 22,49 euro, een T-shirt met de tekst “Niet meedoen is belangrijker dan verliezen”.

Typische Nederlandse zelfspot zou je op het eerste zicht denken, maar wij vermoeden toch ook een beetje preventief lachen met de Belgische nationale ploeg. In het verleden behaalde Oranje namelijk vaak betere resultaten dat de Rode Duivels en Kakhiel lijkt zoiets opnieuw te verwachten …

Bekijk hier de T-shirt van Kakhiel:

Fans van de humor van Kakhiel? Hier kan je zijn boek kopen!

Gesponsorde artikelen