Neemt Jon Snow in het nieuwe seizoen van Game of Thrones eindelijk wraak? Zo lijkt het alvast op deze foto’s … (spoiler)

Neemt Jon Snow in het nieuwe seizoen van Game of Thrones eindelijk wraak? Zo lijkt het alvast op deze foto’s … (spoiler)

Het volgende seizoen van Game of Thrones wordt misschien wel het beste ooit. Jon Snow is vorig seizoen uitgegroeid tot het favoriete personage van veel fans en krijgt in seizoen 7 de kans om wraak te nemen op verrader Theon Greyjoy, die verantwoordelijk is voor de dood van de helft van zijn familie.

Jon Snow en Theon Greyjoy zijn opgevoed als broers en daarom was het ook zo pijnlijk toen Theon Greyjoy in het tweede seizoen zijn vroegere thuis Winterfell veroverde en iedereen brutaal vermoordde. Jon Snow zat ondertussen al in de Night’s Watch, maar hoorde ook daar van het pijnlijke verraad en beloofde toen al wraak. Dat lijkt er nu vijf jaar later aan te komen.

Het einde van het zesde seizoen zorgde voor grote veranderingen voor allebei. Jon Snow heroverde eindelijk Winterfell en Theon Greyjoy beloofde om Daenerys Targaryen te helpen om de troon te veroveren. Daardoor leek een confrontatie tussen beiden in het komende seizoen zo goed als onvermijdelijk. Paparazzifoto’s van in het Spaanse Zumaia, waar Game of Thrones wordt opgenomen, bevestigen dat nu ook.

Wraak of samenwerken?

Iedereen kan zich inbeelden dat Jon Snow Theon Greyjoy nog niet heeft vergeven voor wat hij zijn familie heeft aangedaan en velen hopen misschien zelfs op wraak. Dat blijkt ook uit die foto’s waarop te zien is hoe Jon Snow hem hard vastpakt en meesleept.

De vraag is of hij hem echt zal vermoorden of dat ze toch zullen samenwerken om de troon te veroveren voor Daenerys Targaryen. Enkele dagen terug was die namelijk ook al samen met Jon Snow op de set. Op het antwoord daarop moeten we jammer genoeg nog voor wachten tot de zomer van 2017.

Gesponsorde artikelen