Neen, Rock Werchter 2018 wordt niet speciaal voor Ed Sheeran een week opgeschoven

OMG: niemand minder dan Ed Sheeran komt in 2018 naar het festivalterrein van Werchter! Hij zal niet op de affiche van het festival zelf staan, maar zal een aparte show geven op het festivalterrein van Rock Werchter. Volgend jaar gaat Rock Werchter door van 5 tot 8 juli. Een weekje later speciaal voor Ed Sheeran?

Ed Sheeran treedt op 1 juli 2018 op in Werchter. Dat laat hij weten via zijn social media accounts. Het gaat om een exclusieve show van Ed Sheeran, die losstaat van Rock Werchter of TW Classic. Het festival zelf zal in 2018 doorgaan van 5 tot en met 8 juli. De festivalorganisatie laat aan newsmonkey weten dat het festival niet speciaal voor Ed Sheeran een week later doorgaat. Zo ging de editie van 2013 van 4 tot 7 juli door, en die van 2014 van 3 tot 6 juli. “Die data lagen al vast”, aldus de festivalorganisatie.

In april stond hij nog in het Sportpaleis en dat concert was in 2 minuten uitverkocht. Dit jaar bracht Ed Sheeran zijn derde album ‘Divide’ uit.

Tickets

Tickets kosten 75 euro zijn vanaf 8 juli om 11 uur al hier verkrijgbaar. Voor 100 euro heb je een ‘Inner Barrier’ ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium.

Meer
Lees meer...