Left Right
scrollTop top

Nemen deze boezemvriendinnen het straks tegen elkaar op in ‘Boxing Stars’?


Nemen deze boezemvriendinnen het straks tegen elkaar op in ‘Boxing Stars’?

Sinds gisteren zijn alle namen bekend van de BV’s die binnenkort zullen deelnemen aan ‘Boxing Stars’. Nu we dat lijstje kennen, kunnen we ook meteen beginnen gissen wie het tegen elkaar moet opnemen in de ring. En de BV’s hebben daarbij zelf ook zo hun voorkeur, zo blijkt.

Astrid Coppens, één van de laatste namen die aan het lijstje deelnemers aan Boxing Stars werden toegevoegd, hoopt vooral dat ze het niet moet opnemen tegen Natalia, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Die laatste toonde eerder vandaag op Instagram al dat ze een geduchte tegenstander wordt, met een foto van haar gespierde lijf. Maar het is niet alleen omdat ze zo’n sterke vrouw is dat Astrid schrik van haar heeft. De twee zijn ook goeie vriendinnen, waardoor het toch wat onwennig zou zijn om tegen elkaar uit te komen in de boksring.

Het wordt superzwaar

Voor de opnames van het programma ruilt Astrid het zonnige L.A. trouwens even in voor België. Vanaf dan zal ze dagelijks trainen. Ze krijgt, net als de andere deelnemers, twintig uur privéles van een professionele bokstrainer. En of het zwaar zal worden …

“Boksen is echt superzwaar. Ik heb het vroeger nog gedaan, vooral als cardiotraining dan. Maar dat is echt al heel lang geleden. En op dit moment is mijn conditie echt heel slecht. Maar het programma motiveert me om daar nu aan te werken!”

Perfecte timing

Boxing Stars kon overigens niet op een beter moment komen voor Astrid: het boksen zal dé manier zijn om de woelige periode af te sluiten die de scheiding van haar ex John Bryan met zich mee bracht. Den John eiste miljoenen van haar, omdat ze tijdens hun huwelijk inkomsten verborgen zou hebben gehouden voor hem. De hele rechtszaak was emotioneel én financieel enorm zwaar en sleepte meer dan twee jaar aan.

Maar een maand geleden won Astrid de zaak, en haar ex moet nu opdraaien voor alle gerechtskosten, inclusief de hare. “Boxing Stars wordt dé manier om 2017 uit mijn leven te boksen, en om sportief aan 2018 te beginnen.”

Astrid is duidelijk zwaar aan ’t trainen!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658