Netflix bestelt donkere komediereeks ‘Dead To Me’ over de vriendschap tussen een weduwe en een geest

Netflix bestelt donkere komediereeks ‘Dead To Me’ over de vriendschap tussen een weduwe en een geest

Er komt een donkere portie comedy aan, want Netflix heeft bij CBS Studios ‘Dead To Me’ besteld, een reeks geschreven door Liiz Feldman – die eerder ook al ‘2 Broke Girls’ schreef – over een bijzondere vriendschap tussen een weduwe en een geest.

Liz Feldman – die al een Emmy won voor haar schrijfwerk voor The Ellen Degeneres Show – zal voor deze reeks gaan samenwerken met Will Ferrell en Adam McKay. McKay won al een Oscar voor zijn scenario van The Big Short en werkte ook mee aan het scenario van Ant-Man. Will Ferrell is een bekend acteur in het komische genre en is bekend voor zijn sketches voor Saturday Night Live.Hier is hij bijvoorbeeld te zien als George W. Bush.

Zoals de fansite NetflixinBelgië aanhaalt kunnen Netflix-adepten het duo ook al kennen van American Vandal, de reeks die true crime-reeksen als Making A Murderer parodieert. Liz Feldman sprak al over de reeks in januari en noemde het toen een komische variant op Big Little Lies “met een duidelijke plot en zeer donkere humor.”

Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet duidelijk.

Gesponsorde artikelen