Netflix brengt spectaculaire natuurdocumentaire uit met David Attenborough

Netflix brengt spectaculaire natuurdocumentaire uit met David Attenborough

Netflix brengt op 5 april 2019 de nieuwe natuurdocumentaire ‘Our Planet’ uit. De streamingdienst heeft over de hele wereld duizenden uren aan nieuw materiaal laten verzamelen. Dat alles hebben ze samen gegoten in acht afleveringen. De gerenommeerde, Britse bioloog Sir David Attenborough verleent zijn stem aan de productie.

Our Planet zal vooral zeldzame diersoorten en bijzonder kwetsbare leefgebieden in de kijker zetten. Netflix wil ons naar eigen zeggen kennis laten maken met dieren en situaties die je zelden ziet. De beelden zijn opgenomen met de nieuwste 4K camera’s. Dat meldt onder andere de BBC.

(Hier zijn 9 documentaires op Netflix die je moet gezien hebben.)

3.500 dagen

De crew van de Netflix Original is vier jaar lang bezig geweest met filmen. Zo’n 600 mensen hebben samen in totaal meer dan 3.500 dagen aan beeldmateriaal verzameld. Dat deden ze op de gekste plekken, zelfs op de bodem van de oceaan en op de meest onbegaanbare plekken van de Noordpool.

(Dit zijn de beste true crime-documentaires op Netflix.)

Releasedatum

Het eindresultaat zal vanaf 5 april 2019 te bewonderen zijn op Netflix. Disney heeft zojuist ook plannen bekend gemaakt voor de nieuwe streamingdienst genaamd Disney+, een directe concurrent voor Netflix dus.

De teaser van Our Planet:

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen