Netflix voegt reeks nieuwe (en bekende) namen toe aan cast ‘Avatar: The Last Airbender’

Afgelopen weekend organiseerde Netflix zijn jaarlijks Tudum-evenement. Maar toch was het tot vandaag wachten op meer nieuws rond de serie Avatar: The Last Airbender. Die reeks is gebaseerd op de gelijknamige populaire animatieserie van Nickelodeon. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar Netflix liet wel al weten welke acteurs we kunnen verwachten.

Dat Netflix druk bezig is aan een live action-remake van Avatar: The Last Airbender, is al even geweten. Maar jammer genoeg gaf de streamingdienst daarover nog niet veel info vrij. Tot vandaag, want Netflix heeft zonet een hele resem aan castleden toegevoegd. Daarbij zitten ook enkele bekende gezichten. Het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender zou ondertussen ook al zijn opgenomen, maar wanneer we de reeks kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Avatar: The Last Airbender

Wie vroeger al eens naar Nickelodeon keek, die kent zonder twijfel de animatiereeks Avatar: The Last Airbender. Die reeks vertelt het verhaal van de jonge Aang, de laatste levende luchtmeester. In Avatar draait het om de vier elementen: water, lucht, aarde en vuur. Die elementen leefden – en nu komen de bekende woorden – in vrede samen, tot de vuurnatie aanviel. Vele jaren later moet de jonge Aang de vier elementen zien te beheersen, om zo alle naties terug bij elkaar te brengen.

Omdat de serie de laatste jaren terug aan populariteit heeft gewonnen, besloot Netflix er dus een live action-remake van te maken. De productie daarvan begon uiteindelijk in 2021, waarna ook de eerste castleden werden bekendgemaakt. Zo zou de jonge acteur Gordon Cormier de rol van Aang op zich nemen.

Nieuwe castleden

Naast Cormier en enkele anderen, loste Netflix vandaag nog een lijst aan nieuwe castleden. En daar zitten een aantal bekenden bij. De eerste is bijvoorbeeld actrice Arden Cho, zij is vooral bekend door haar rol als Kira in de reeks Teen Wolf. Ook Utkarsh Ambudkar (Never Have I Ever), A Martinez (Cowboy Bepop) George Takei (Star Trek), Momona Tamada (The Baby-Sitters Club), Thalia Tran, Amber Midthunder (Prey), Danny Pudi (Community) en James Sie zijn officieel bevestigd.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...