Netflix-documentaire over K-popgroep BLACKPINK krijgt trailer

K-popgroep BLACKPINK krijgt binnenkort een eigen documentaire op Netflix. En die documentaire heeft nu ook een trailer gekregen waarin we al een eerste blik krijgen op wat we van BLACKPINK: Light Up the Sky mogen verwachten.

Er doen de wildste verhalen de ronde over de K-popindustrie. Het zou een industrie zijn van uitbuiting, plastische chirurgie en kinderarbeid. En dankzij Netflix zullen we nu kunnen zien hoe het er echt aan toe gaat achter de schermen.

BLACKPINK: Light Up the Sky

Jennie, Jisoo, Lisa en Rosé, ofwel het viertal achter de meidengroep BLACKPINK, nemen ons in de documentaire BLACKPINK: Light Up the Sky mee achter de schermen. Ze tonen ons onder andere hoe ze werken aan hun nieuwe album, maar ook hoe ze zich voorbereiden op hun show op Coachella waar ze vorig jaar als eerste Koreaanse meidengroep optraden voor duizenden mensen.

In de trailer krijgen we al te zien hoe de meisjes hun nieuwe nummer opnemen, samen met hun vaste producer Teddy Park. We zien ook dat de meisjes interviews geven. Daarbij zegt Jennie onder andere: “Wat van K-pop, K-pop maakt is volgens mij de tijd die we doorbrengen terwijl we trainen.” Voor de meisjes begon die training in hun tienerjaren. Voor enkele jaren bestond hun leven uit danslessen, zanglessen en raptraining tot ze klaar waren voor het grote podium. “We groeiden uit tot iets waarvan we niet eens dachten dat het mogelijk was.” Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn want zo vertelt Rosé over hoe moeilijk het is om zo lang weg te zijn van haar familie.

Bekijk hier de trailer voor BLACKPINK: Light Up the Sky:

Cardi B

Op vrijdag 2 oktober verscheen het eerste studioalbum van BLACKPINK. Daarop zijn onder andere TikTok-hit How You Like That en de samenwerking met Selena Gomez Ice Cream te vinden zijn.

Daarnaast is ook de nieuwste samenwerking van BLACKPINK op het album te vinden, een samenwerking met rapster Cardi B. Het Koreaanse kwartet werkte samen met haar voor het nummer Bet You Wanna.

De documentaire BLACKPINK: Light Up the Sky verschijnt op 14 oktober op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...